marcin1ja1 Opublikowano 4 Września 2015 Autor #12 Opublikowano 4 Września 2015 W niedziele pojawią się kolejne zdjęcia. Woda powinna się już wyklarować. Z obsady zniknie A. FF a dojdzie harem Borlejek i jeszcze jedna niespodzianka.
akwarysta Opublikowano 4 Września 2015 #13 Opublikowano 4 Września 2015 Witam. Tło ze spienionego PCV jest w środku czy za akwarium? wysłane przy użyciu tapatalk
marcin1ja1 Opublikowano 4 Września 2015 Autor #14 Opublikowano 4 Września 2015 Witam. Tło ze spienionego PCV jest w środku czy za akwarium? wysłane przy użyciu tapatalk Tło jest w środku. To jedyna gwarancja, że nie powstanie efekt lustra.
akwarysta Opublikowano 4 Września 2015 #15 Opublikowano 4 Września 2015 Tak myślałem, a czy jest jakoś zabezpieczone, aby nie wpadały za nie brudy? wysłane przy użyciu tapatalk
marcin1ja1 Opublikowano 4 Września 2015 Autor #16 Opublikowano 4 Września 2015 Tło najlepiej włożyć przed zalaniem baniaka. Wtedy woda idealnie dociśnie je do szyby. Na tyle mocno, że przy zalanym akwarium trudno je oderwać od szyby.
pablojogi Opublikowano 4 Września 2015 #17 Opublikowano 4 Września 2015 baniaczek super no i urządzony również w dobrym guście:-)
przemek wieczorek Opublikowano 5 Września 2015 #18 Opublikowano 5 Września 2015 Bardzo ładnie zaaranżowane akwarium . Dziękuję za możliwość realizacji dla Pana . I jeszcze raz przepraszam za opóznienie.
Ksiaze_Kluska Opublikowano 5 Września 2015 #19 Opublikowano 5 Września 2015 1 -fajne majty:p 2 - płyta ma fajny lustrzany połysk? mysle o bialym akwa w plysku w sypialni
marcin1ja1 Opublikowano 5 Września 2015 Autor #20 Opublikowano 5 Września 2015 1 -fajne majty:p 2 - płyta ma fajny lustrzany połysk? mysle o bialym akwa w plysku w sypialni 1 - majty "meijt in Lidl" i dziękuję za komplement 2 - płyta jest lakierowana na połysk. Nie jest to taki połysk jaki daje białe szkło (nie jest to lustro w którym można się przeglądać). Przemek robi takie coś ale w białym szkle. Wtedy efekt lustra jest już mocno widoczny.
Rekomendowane odpowiedzi