Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj, akwarium pokaźnych wymiarów. Z tego co opisałeś to umiesz poradzić sobie z wystartowaniem zbiornika. Nie mogłem doliczyć się ile masz rybek ?

Pozdrawiam i życzę powodzenia

Opublikowano

Wystrój to kwestia gustu, z łupków ciężko jest coś ułożyć, ale mimo wszystko, coś fajniejszego można by było ułożyć. To co teraz jest kojarzy mi się z PRL-owskim blokowiskiem. Akwarium funkcjonuje, ryby czują się dobrze, więc nie ma co się czepiać. Za stanem, podaj jakie pysie u Ciebie pływają. Jak widzę, jest tego na oko ze 40 szt. Nie podałeś obsady, więc nie dziw się, że inni widzą w twojej obsadzie mix. A i zapomniałem dodać, każde tło będzie lepsze niż to co jest teraz.

Opublikowano

Rodzaje ryb to Yellow, Maingano , Saulosi i chyba red to są jeszcze maluchy jeszcze nie wybarwione mam ok 50 jak podrosną obsada się na pewno zmniejszy

Nad tłem trwają prace :)

Opublikowano
Rodzaje ryb to Yellow, Maingano , Saulosi i chyba red to są jeszcze maluchy jeszcze nie wybarwione mam ok 50 jak podrosną obsada się na pewno zmniejszy

Nad tłem trwają prace :)

Ja jeszcze chyba tam widzę Fire-Fisch, Acei i jeszcze jakąś odmianę Aulonocary.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Widzę aktualka jest...ale żadnej zmiany nie widzę poza wciśniętymi w piach pionowo kilkoma kamieniami...Pamiętaj pyśki mogą je podkopać a wtedy wiesz co może się stać kolego czego ci nie życzę oczywiście ;)

Opublikowano
Mała aktualka mego akwa po kilku tyg.

z łupków trudno ułozyć coś sensownego, myślę też że masz za dużo piachu, połowa by wystarczyła....ale to są tylko subiektywne wrażenia, najwazniejsze żeby Tobie się podobało :) to szkiełko jest nowe, bo masz chyba porysowaną szybę ?

Opublikowano
z łupków trudno ułozyć coś sensownego, myślę też że masz za dużo piachu, połowa by wystarczyła....ale to są tylko subiektywne wrażenia, najwazniejsze żeby Tobie się podobało :) to szkiełko jest nowe, bo masz chyba porysowaną szybę ?

Tak jest porysowane niestety