Skocz do zawartości

Malawi bez Sinic i Okrzemek czyli Malawi na "Zielono"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
tylko względy estetyczne zostają :D

Tym się nie przejmuj sprawę załatwi mechanik ;)

No i zastosowałem środek przy 1mg po4 , woda mętna jak cholera jakby kiślu nalał ;-) !

Teraz mechanik sprząta ten syfilis ;-) będe mierzył po4 jutro.

Tak jak u mnie takie niebieskawe zmętnienie ? Ale mechanik posprzątał też u mnie to a osad ze skał i szyb gąbką starłem. Łatwo schodził. A i koniecznie zmierz też SiO2 jutro i tak za kilka dni jestem ciekaw jak to się ma u Ciebie.

Qrcze, wlałem wczoraj 15 ml na 180l wody i żadnego zmętnienia nie widziałem. I osadu jakoś brak :(

Wysłane z telefonu

U mnie jak u spiocha woda nie zmetniala...

pozdrawiam,

Paweł

A jak się miało PO4 przed podaniem atramentu ? Dajcie wynik przed i po tak samo SiO2.

[300] Malawi

Opublikowano

Nie chcę zaśmiecać tematu, podam wyniki za jakiś tydzień jak skończę. Na razie mierzę i zapisuję.

Po4 powyżej skali. Jedyny nasz błąd to brak wstrząśnięcia butelki.

Wysłane z telefonu

Opublikowano
Nie chcę zaśmiecać tematu, podam wyniki za jakiś tydzień jak skończę. Na razie mierzę i zapisuję.

Po4 powyżej skali. Jedyny nasz błąd to brak wstrząśnięcia butelki.

Wysłane z telefonu

PO4 możesz już jutro bo to działa bardzo szybko SiO2 też dla porównania.

[300] Malawi

Opublikowano

No i działa to ustrojstwo :-) po dwóch dawkach 15ml Po4 jest praktycznie JBL nie mierzalne. Woda faktycznie zauważalnie czystsza(a myślałem ze po purolicie nic mnie nie zaskoczy).nie wiem jak z krzemianami bo nie mam testu i raczej nie czuje potrzeby kupowania go. Tak czy siak dziękuję za test tego środka, on działa:-).

Opublikowano
No i działa to ustrojstwo :-) po dwóch dawkach 15ml Po4 jest praktycznie JBL nie mierzalne. Woda faktycznie zauważalnie czystsza(a myślałem ze po purolicie nic mnie nie zaskoczy).nie wiem jak z krzemianami bo nie mam testu i raczej nie czuje potrzeby kupowania go. Tak czy siak dziękuję za test tego środka, on działa:-).

No i pasuje ;) Bardziej biega o to czy u kolejnych osób będzie działać na krzemiany ale jak nie czujesz takie potrzeby to spoko ;) Może kolejni stosujący "atrament" zrobią test i potwierdzą dodatkową jego cechę.

[300] Malawi