Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po weekendzie coś cykne, bo powiem Ci ze przez tą całą akcję z pokrywą, odechciało mi się akwarium zdjęć itd. Przez brak kompetencji jego moście z AF tylko napięty czas, syf na chacie nerwowa atmosfera na chacie . Ale jak pisałem wracam z weekendówki i cykne fotkę i nagram filmik.

• Dziękuję 1
Opublikowano
Po weekendzie coś cykne, bo powiem Ci ze przez tą całą akcję z pokrywą, odechciało mi się akwarium zdjęć itd. Przez brak kompetencji jego moście z AF tylko napięty czas, syf na chacie nerwowa atmosfera na chacie . Ale jak pisałem wracam z weekendówki i cykne fotkę i nagram filmik.

OK, rozumiem:)

Miłego, odstresowującego weekendu.

Opublikowano

Odstresowuje pod warunkiem że nie trafisz na dziwnych i nie olejowych ludzi. Reszta szła lepiej niż zgodnie z planem. No.nic oby mniej było tak olanych jak ja przez tą,, firmę".

Opublikowano

Projekt ukończony pomimo żenującej sytuacji z pokrywą z Aquarium-fish więc jak obiecałem po weekendowym ogarnięciu się zrobiłem poglądowe zdjęcie. Jak dla mnie dopóki nie będzie glonów na kamieniach akwarium nadal jest za świeże.

333cb08a2ff83a8dgen.jpg

• Dziękuję 2
Opublikowano

Mareczku dałem mniej kamboli ponieważ predatory to duże rybska i nie chciałem ich wielkości zagłuszyć rumowiskiem tylko dać im więcej piaszczystej plaży jak i miejsca do pływania. Stąd tez pomysł na nie robienie całego tła ala kamień, a zrobienie niebieskiego środka mającego dać efekt głębi.