iwak32 Opublikowano 1 Czerwca 2015 #91 Opublikowano 1 Czerwca 2015 biopolimery ? czy niech potestują?
stan Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor #92 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Nie co Ty, nie se testują ;-) jak co komu. Ja zasypalem reaktory grysem i matrixem.
Guban88 Opublikowano 7 Czerwca 2015 #93 Opublikowano 7 Czerwca 2015 A tak z ciekawości spytam ile kosztuje średnio cała filtracja narurowa ? Bo chodzi mi po głowie do nowego projektu też z tym że będzie o połowę mniejszy niż twój. [300] Malawi
stan Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor #94 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Wsio zależy od tego co użyjesz do budowy. Mnie kosztował jeden narurowiec około 700 zeta.
Guban88 Opublikowano 7 Czerwca 2015 #95 Opublikowano 7 Czerwca 2015 No dobrej jakości materiały no i pompa też jakaś dobra. Ale to będę myślał później chciałem orientacyjnie wiedzieć cenę A jak tam postępy w projekcie ? [300] Malawi
stan Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor #96 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Czekam na pokrywę ku.......... bo bez niej ani rusz.
Guban88 Opublikowano 7 Czerwca 2015 #97 Opublikowano 7 Czerwca 2015 A to jakaś na zamówienie specjalna tak ? Zdradź z czego będzie [300] Malawi
stan Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor #98 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Tak na zamówienie, aluminiowa ma być w czarnym kolorze.
stan Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor #100 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Mam dwie PCV i nawet nawet ale du.... nie urywa i w salonie jej sobie nie wyobrażam ;-) No i jednak będzie pokrywa z PCV , anie z aluminium ,bo zostałem wystawiony i olany ( zero odebranych telefonów, sms, email czy gołębi pocztowych) przez pana z AQUARIUMFISH, ehh dziwnych czasów się doczekaliśmy , bardzo dziwnych. Zamawiasz pokrywę czekasz miesiąc po czym tylko obietnice , obietnice i na koniec nawet nie ma tenże jegomość ochoty na odebranie telefonu - ŻENADA I TO GALOPUJĄCA. No nic, ode mnie nie będzie miała ta firma pozytywnych opinii na przyszłość. Bo takiego olania ciepłym moczem jeszcze nie doznałem na kierunku kupujący- sprzedawca.
Rekomendowane odpowiedzi