stan Opublikowano 7 Października 2015 Autor #141 Opublikowano 7 Października 2015 Heh, no dobra kolejny pójdzie z muzyką ;-)
misiek-1984 Opublikowano 7 Października 2015 #142 Opublikowano 7 Października 2015 Mały OT, czekamy także na film (filmy) z mbuną
harisimi Opublikowano 7 Października 2015 #143 Opublikowano 7 Października 2015 Koniecznie i to ze ścieżką dźwiękową ... co najmniej taką [ame]http://m.youtube.com/watch?v=6_PAHbqq-o4[/ame] ☺ -- dołączony post: Wypisz wymaluj klimat tarła mbuniakow ;-)
suricade Opublikowano 7 Października 2015 #144 Opublikowano 7 Października 2015 Brawo Harisimi teraz wystarczy odpalić 2 okienka i jest film z muzyką . Zgadzam się z przedmówcami.
marek_z_81 Opublikowano 7 Października 2015 #145 Opublikowano 7 Października 2015 Staszku na YT pytają CYRKULACJA WODY W AKWARIUM biotop malawi ponad 1000L - stan - YouTube
stan Opublikowano 7 Października 2015 Autor #146 Opublikowano 7 Października 2015 Oki zaraz tam zajrzę o co kaman ;-)
MatiK Opublikowano 7 Października 2015 #147 Opublikowano 7 Października 2015 Nie przesadzaj jakaś balada , którą brzydąka Metallica na pewno by nie zaszkodziła ☺. Popieram! a filmiki super oczywiście
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. stan Opublikowano 15 Października 2015 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. #148 Opublikowano 15 Października 2015 Tym razem zapodaje filmik z samicą venustusa pielęgnującą swoje młode za tłem. Przy tworzeniu akwarium specjalnie przewidziałem takie miejsce za tłem żeby zaganiane ryby czy właśnie inkubujące samice mogły spokojnie przetrwać ten czas w akwarium z bestyjami ;-). Jednakże nie przewidziałem tego że będą tam samice wypuszczać młode. Wypuszczała tam samica tak compressicepsa jak i venustusa ale nigdy nie pielęgnowały młodych dłużej niż godzinę dwie. A tu po raz pierwszy samica pielęgnuje młode 6 dzień, pilnując i walcząc zaciekle żeby żadna ryba tam nie w płynęła. Wieczorem zbiera wszystkie młode z powrotem do pyska i wpływa na noc do głównego zbiornika po czym z rana na nowo je wypuszcza za tłem. Sorry za jakość filmu ale za tłem światła tyle co w ....... ;-) Samica venustusa z młodymi - YouTube 12
MALAWI MBUNA WORLD Opublikowano 15 Października 2015 #149 Opublikowano 15 Października 2015 Fantastyczny widok. Z C. Moorii i niektórymi Mbuna też przeżywałem takie chwile.
stan Opublikowano 15 Października 2015 Autor #150 Opublikowano 15 Października 2015 Fantastyczny widok. Jak dla mnie to kolejny level przy naszych pielęgnicach, możliwość obserwowania pielęgnowania młodych. Oczywiście coś tam je dokarmiam ;-)
Rekomendowane odpowiedzi