Skocz do zawartości

Wydanie gazety klubowej/ rocznik/ ankieta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nasz kolega Poznerowicz zaproponował, że zbada temat wydania gazety klubowej, która zawierała by artykuły, fotografie klubowiczów/użytkowników i była by dystrybuowana wśród nich

koszt jednej gazety zmieniał by się bardzo mocno w zależności od ilości zamówionych egzemplarzy. Musimy więc zbadać rynek zanim zaczniemy się tym interesować na poważnie

takie pismo mogłoby spełniać rolę propagatorską

Ludzie:

1/ wypełnijcie ankietę

2/ jeśli chcecie sobie pogadać, to jeśli można prosić - nie o dupie Maryny.

PS. Po usunięciu kilku postów......ostatnie zdanie...jakby to powiedzieć..... ma mniejsze uzasadnienie;)

• Dziękuję 1
Opublikowano

No o żeby nie było, że o wspomnianej części ciała Maryny no to na temat. Głosujcie Panowie i Panie bo jak na razie wizja gazety raczej się rozmazuje zamiast klarować.

Opublikowano

Może przestań nazywać to gazetą, gdyż brzmi to mało atrakcyjnie i mija się z prawdą. Formą i wydaniem będzie przypominać czasopismo.

Opublikowano

1/ Mimo że jestem "77", to nie stać mnie na tyle egzemplarzy, ale mogę podwyższyć swoją deklarację sfinansowania do 7:) sztuk (1 dla siebie + 6 do rozdysponowania wśród "nowych adeptów" na ZB)

2/ Jeśli nie będzie bardziej godnych lub chętnych autorów, to chętnie coś napiszę.

3/ Czasopismo by się przydało, chyba że chcemy nadal "bawić się w piaskownicy" - mało foremek, mało piasku, ale swojsko bo styropian w pupę grzeje.

Głosujcie Panowie i Panie

Głosujcie Panie i Panowie:D

• Dziękuję 1
Opublikowano

Myślę, że ze strony KM 10 egzemplarzy to prawdziwe maksimum. Co do pisania i dawania fotografii to ciekawy jestem ilu byłoby chętnych o których nie wiem, że by chętnymi byli ☺. Kto poza Tomkiem miałby jeszcze na to chęć.

-- dołączony post:

Może przestań nazywać to gazetą, gdyż brzmi to mało atrakcyjnie i mija się z prawdą. Formą i wydaniem będzie przypominać czasopismo.
czasopismo klubowe ... to brzmi dumnie i sugeruje, że będzie więcej edycji ... też ładnie ☺
Opublikowano

Relatywnie mało osób przyklikało w tej ankiecie. Klikajcie nawet jak nie chcecie gazety. Da nam to pełniejszy obraz.

Opublikowano
może ta ankieta wcale nie jest taka anonimowa ?

A co to tak naprawdę zmienia ?

Prawdę powiedziawszy anonimowość w tej ankiecie ma drugorzędne znaczenie. Istotne jest rozeznanie zainteresowania tematem czasopisma ze strony klubowiczów i użytkowników forum.

Ankieta to nie promesa i nikt nie będzie dochodził roszczeń z tego tytułu ;-)