Bezprym Opublikowano 19 Kwietnia 2015 #21 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Swoją drogą to trochę niezbyt ładne podejście do klienta ze strony doktorka, zachowanie godne podrzędnego sprzedawcy z zoologa a nie człowieka z takim doświadczeniem.
pozner Opublikowano 20 Kwietnia 2015 #22 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Pewnie wykosztował się na Święta Trewki nie są agresywnymi pyszczakami, ale pod względem rozmiarów nie nadają się absolutnie do twojego akwarium. Akwarium masz urządzone fajnie, miło popatrzeć.
jaraspol Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor #23 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 No cóż za nie widzę trzeba płacić. Na razie są młode ale zdaję sobie sprawę że nie długo trzeba będzie poszukać nowego domku (ktoś chętny koło Grudziądza;) ) Zostanę przy samych Saulosi. Pozdrawiam i wrzucam aktualne foto baniaczka.
Mortis Opublikowano 24 Kwietnia 2015 #24 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 No cóż za nie widzę trzeba płacić. Na razie są młode ale zdaję sobie sprawę że nie długo trzeba będzie poszukać nowego domku (ktoś chętny koło Grudziądza;) ) Zostanę przy samych Saulosi. Pozdrawiam i wrzucam aktualne foto baniaczka. A po co odrazu oddawać, większe akwarium kup i po sprawie będzie, a nawet coś dołożysz z rybek
Post_Mortem Opublikowano 24 Kwietnia 2015 #25 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 A po co odrazu oddawać, większe akwarium kup i po sprawie będzie, a nawet coś dołożysz z rybek
jaraspol Opublikowano 9 Maja 2015 Autor #26 Opublikowano 9 Maja 2015 Witam. Mała aktualizacja. Kulfony to piękne ryby i bardzo szybko rosną . Z 8 sztuk od dr. Pawlaka okazało się że są trzy sztuki to samce ( w 200l:cool: ) , a nie jak pierwotnie miało być dwa samce. Szczęście że udało mi się znaleźć im nowego właściciela który posiada zbiornik 450l. Nie polecam labeotropheus trewavasae chilumba do tak małego akwarium ! chociaż muszę napisać że dominujący samiec nie interesował się młodymi saulosi w ogóle . Zakupiłem w ich miejsce 10 sztuk rdzawego i teraz już wiem że wyszedłem na prostą z obsadą i mogę spać spokojnie po nocach. Ps. Wyłowienie ich z akwarium z kamieniami to jak wygrana w totolotka, pułapka z butelki po coli z jedzeniem w środku zdała egzamin. Niedługo wrzucę filmik. Pozdr Jaras 2
MatiK Opublikowano 9 Maja 2015 #27 Opublikowano 9 Maja 2015 To wrzucaj bo też się zbieram do odławiania, ale na samą myśl mi się odechciewa
cypis1125 Opublikowano 9 Maja 2015 #28 Opublikowano 9 Maja 2015 fajnie to tło wygląda, nie sądziłem że z fototapety taki efekt można uzyskać. czym kleiłeś?
jaraspol Opublikowano 11 Maja 2015 Autor #29 Opublikowano 11 Maja 2015 Fototapeta Juwel i klej (bardziej tłuste mazidło) tej samej firmy. Filmik mojego zbiornika "Moje Malawi 200L" - jaraspol - YouTube Jeszcze raz dzięki za wszytkę rady pozdrawiam.
MatiK Opublikowano 11 Maja 2015 #30 Opublikowano 11 Maja 2015 Eee, ja myślałem, że wrzucisz film z batalii zwanej łapanką ale ten też sympatyczny, fajnie Ci to wyszło nawet z tą tapetą
Rekomendowane odpowiedzi