marcin73m Opublikowano 27 Lutego 2015 #11 Opublikowano 27 Lutego 2015 ogólnie całkiem przyjemnie, na rozrost zielska jednak zbytnio bym nie liczył ..świece tylko jedna świetlówką barwa 1000k chyba zabrakło jednego zera
wodzio12321 Opublikowano 1 Marca 2015 Autor #12 Opublikowano 1 Marca 2015 chyba zabrakło jednego zera Dzięki za uwagę, rzeczywiście zabrakło zera. Jak myślicie, uzupełnić trzeci wkład w filtrze grysem koralowym ? Aktualnie mam tak jak pisałem w pierwszym poście. Od spodu: ceramika, purigen, gąbka z zestawu, a na wlocie prefiltr. PH mam na poziomie 7,8-8 Mam również problem z samcem pseudotropheus elongatus jest nadpobudliwy w stosunku do samic są na razie 3, wszystkie siedzą pochowane, bo gdy tylko wyjda od razu ich zaczepia/atakuje. Jak temu zaradzić ?
grzegorz77 Opublikowano 1 Marca 2015 #13 Opublikowano 1 Marca 2015 Jak myślicie, uzupełnić trzeci wkład w filtrze grysem koralowym ? Myślę że to co masz w zupełności wystarczy.Musisz pamiętać że piach ,kamienie które masz w akwarium tez stanowią dobre miejsce gdzie mogą ulokować się bakterie.
Rekomendowane odpowiedzi