r3b Opublikowano 22 Grudnia 2014 #1 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Cześć, bardzo proszę o zatwierdzenie diety dla jednogatunkowego akwarium z rdzawymi. Z góry dziękuje.
eljot Opublikowano 22 Grudnia 2014 #2 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Rdzawy to typowy wszystkożerca, czyli dieta OK
r3b Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor #3 Opublikowano 22 Grudnia 2014 A jeśli chodzi o dobór pokarmów to jest ok, czy może kupić jakieś inne?
MatiK Opublikowano 22 Grudnia 2014 #5 Opublikowano 22 Grudnia 2014 A nie planujesz zrobić jednego dnia na głodówkę?
r3b Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor #6 Opublikowano 22 Grudnia 2014 A powinienem? Z tego co czytałem to zdania są podzielone. Jak znam życie to czasem taka głodówka sama wyjdzie, a bo to wyjazd służbowy czy wyjście ze znajomymi gdzieś... Tak więc planowanej głodówki nie przewidywałęm.
MatiK Opublikowano 22 Grudnia 2014 #7 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Jak będziesz miał małe ryby, to niepotrzebne bo i powinieneś im dostarczać składniki odżywcze żeby ładnie rosły. Ale jak już podrosną i zaczną solidnie brudzić to się przekonasz, że jeden taki dzień się przyda mi głodówkę polecił harisimi, karmię tak ryby od samego początku (przyznaję, nawet małe) i rosną bardzo solidnie, dostałem ryby w połowie sierpnia wielkości około 3cm, a teraz mają 6-8cm
Rekomendowane odpowiedzi