Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Dałem się namówić na M.barlowi w połączeniu z Labidochromis sp. hongi i Pseudotropheus demasoni. Nie jestem pewien czy dobrze zrobiłem.

Opublikowano

Jeżeli faktycznie barlowi jest wszystko a nie mięsożerne to nie będzie raczej jakichkolwiek problemów z dietą ryb. Wszystkie ryby są dość żywotne, walk nie unikniesz ale IMHO będzie OK.

Opublikowano

Zgadzam sie w całej rozciągłości z Harim.

A walk i tak nie unikniesz :wink:


ps. (to tak do niektórych)

Tutaj kolega wsadza w 375 litrów tylko 3 gatunki :wink: i Piękne to jest postepowanie.

.. ile gatunków wsadzic do np. ( :wink: ) 112l ? ..Proste :twisted:

Opublikowano
Zgadzam sie w całej rozciągłości z Harim.

A walk i tak nie unikniesz :wink:


ps. (to tak do niektórych)

Tutaj kolega wsadza w 375 litrów tylko 3 gatunki :wink: i Piękne to jest postepowanie.

.. ile gatunków wsadzic do np. ( :wink: ) 112l ? ..Proste :twisted:





Ale ja nie chcę wielu samców ;) to niesprawiedliwe porównanie Piotrze prowokatorze ;) bo raz bede miał 8 małych ryb a kolega zamierza wziąść potwory takie jak zebry i trewki i to większą ilość ;). Jakby nie liczył wyjdą na te moje 112 litrów 2 gatunki. Przepraszam za odbiegnięcie od tematu ale zostałem oszkalowany i sprowokowany :wink:

Opublikowano

Nigdy nie można być pewnym że będzie tak zawsze. IMHO bardzo ciekawy układ ryb. Demasoni da sobie radę i myślę że akurat z barlowi nie będzie problemów, bardziej bym się obawiał o hongi czy pasiastych mniejszych wspómieszkańców nie potraktuje jako mięsko. Czas pokaże ;).

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.


×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.