Jargos Opublikowano 29 Listopada 2014 #11 Opublikowano 29 Listopada 2014 zostaw tak jak jest, ma swój klimat ! bardzo ładnie
marcin_plock Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor #12 Opublikowano 29 Listopada 2014 Postanowiłem minimalnie zmienić układ po lewej stronie. Uważam że trochę lepiej teraz wygląda.
MatiK Opublikowano 29 Listopada 2014 #13 Opublikowano 29 Listopada 2014 No teraz to już w ogóle petarda, jak dla mnie czekam na zdjęcia z rybami!
stan Opublikowano 29 Listopada 2014 #16 Opublikowano 29 Listopada 2014 Dokładnie , nie dokładaj kamieni bo będziesz miał ryby grzebiące w dnie jak i lubiące przebywać na łachach piaszczystych. Małe OT Kup koniecznie jak Ci się uda mylochromisa 'lateristriga Makanjila'(mchuse) lub inną odmianę geograficzną do tych rybek co chcesz zapodać.
marcin_plock Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor #17 Opublikowano 29 Listopada 2014 Już więcej kamieni nie będę dodawał, to jest absolutny max, który znalazł się w moim akwarium. Teraz mogę co najwyżej trochę ująć Stan, czemu polecasz mi mylochromisa ? Spasuje się on z lethrinopsami, placidochromisami i copadichromisem kadango ?
stan Opublikowano 30 Listopada 2014 #18 Opublikowano 30 Listopada 2014 Bo to śliczna i inna ryba niż reszta obsady którą masz. Jest bardzo ciekawym i małym kopaczem. Jest bardzo spokojną rybą i żywieniowo idealnie spasuje się z resztą twojej obsady.
marcin_plock Opublikowano 4 Grudnia 2014 Autor #19 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Akwarium wystartowane. Właśnie dodałem wodę amoniakalną i bakterie, zobaczymy co z tego wyjdzie Parametry zmierzone, kolejne badania za tydzień.
czjakub Opublikowano 13 Grudnia 2014 #20 Opublikowano 13 Grudnia 2014 O kolega z Płocka - witam Wrzuć fotki po zalaniu.
Rekomendowane odpowiedzi