Slawek-meszek Opublikowano 29 Czerwca 2014 #11 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Jeżeli będzie miał następujące pokarmy czyli: Naturefood Cichlid Naturefood Plant Spirulinę Dainichi color Mrozonki kryl i artemia to ułoży sobie dietę pół na pół a nawet bardziej w mięsko. Według tego co poprawiłem koledze. 1
Mahone Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor #12 Opublikowano 29 Czerwca 2014 Potrzebuję mieć to rozłożone na dni bo różnie pracuje i czasem żona daje im karmę. Dlatego muszę mieć rozpiskę aby na wypadek mojej nieobecności wiedziała co im dać
Mahone Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor #14 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Dzisiaj dokupiłem kryla i solowca (artemia) z firmy Ichthyo Trophic a jutro ma u mnie być NF Cichlid Premium
rebelde Opublikowano 30 Czerwca 2014 #15 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Dzisiaj dokupiłem kryla i solowca (artemia) z firmy Ichthyo Trophic a jutro ma u mnie być NF Cichlid Premium kolego czy kryla i solowca kupiles u nich bezposrednio, czy ich produkt w jakims sklepie ??? pytam poniewaz chcialem kiedys kupic u nich zywe jadlo dla ryb ale odpowiedzieli ze prowadza tylko sprzedaz hurtowa i wspolpracuja tylko z firmami z branzy
Mahone Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor #16 Opublikowano 30 Czerwca 2014 kolego czy kryla i solowca kupiles u nich bezposrednio, czy ich produkt w jakims sklepie ??? pytam poniewaz chcialem kiedys kupic u nich zywe jadlo dla ryb ale odpowiedzieli ze prowadza tylko sprzedaz hurtowa i wspolpracuja tylko z firmami z branzy Kupiłem w swoim zaufanym sklepie.
Rekomendowane odpowiedzi