Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No szafeczka pierwsza klasa, będzie pasować Ci taka do salonu jak postawisz tam jakiegos jbl'a tetre lub inny kubelek ?? Mi osobiście sie nie podobałby filtr zew na widoku dlatego do swojego akwarium wymurowalem 3 bloczki z cegły, kupiłem w castoramie blat kuchenny prowadnice do drzwi przesuwnych listwe przypodłogową (do zamaskowania prowadnicy) w kolorze drzwi, 2 płyty laminowane 18mm posłużyły za drzwi i mam szafeczke w kolorze moich mebli w pokoju której nie moge sie wstydzić a i filterek, pokarmy, testy wiaderka do podmian itp mam schowane w szafce. Ładnie schludnie i pasuje do reszty jakby było robione na zamówienie z meblami. Podobną szafke robił Cezarix jeśli dobrze pamiętam może on też coś na ten temat powie może nawet jakieś foto będzie miał.

edit

http://forum.klub-malawi.pl/viewtopic.p ... highlight= o właśnie znalazłem topic z szafką Cezarix'a imo wygląda dużo lepiej niż ta z allegro.

Opublikowano

Przecież nie pisałem że takie mam tylko że takie jest najtańsze, osobiście w życiu bym nie kupił takiego . Szafka musi mieć zamaskowane całe oprzyrządowanie akwa. Za późno się zdecydowałem na akwarium aby stało w salonie bo na pewno było by w ścianie. Ale może kiedyś przy jakimś remoncie, kto wie :lol:

Opublikowano

No to jak zostałem wywołany :) ale Midran dał linka do fotek mojej szafki - mi pasuje - wszystko schowane i nie mam się czego wstydzić.

Teraz jest już wykończona, w galerii jest fotka.

Opublikowano

Kiedyś też miałem problem z szafka. Skonczyło sie na kupnie w sklepiemalawi i musze przyznać iż poczatkowo miałem wiele obaw czy wytrzyma pod 375litrow, ale jak to wszystko do kupy poskrecalem zalalem woda to nic sie nie dziaje a przy tym wyglada calkiem niezle. Więć jeśli nie masz manualnych zdolność to chyba jednak polecam kupić.

Pozdrawiam Marcin