Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam, mam pytanie jaka diete polecilibyscie do yellow i saulosi. Narazie kupilem tylko suchy pokarm z tropicala "malawi flakes" co jeszcze mam kupic?

Posted

Pokarm dla ryb mięsożernych. Firmy Naturefood, O.S.I. Hikari, new era, dainichi. Tropical ma dobrą tylko spiruline forte.

Pozdrawiam. :-)

Guest pemergency
Posted

Ewentualnie zamiast wszystkich wyżej wymienionych polecam tylko dwa pokarmy NLS Cichlid Formula i NLS Thera + i po temacie.

Posted

Podlacze sie pod temat poniewaz posiadam taka sama obsade jak autor tematu.

Czy w diecie wyzej wymienionej obsady konieczne jest stosowanie konkretnie Spiruliny? Pytam poniewaz na dniach konczy mi sie opakowanie z JBL a posiadam jeszcze w spadku NF premium cichlid Plant i zastanawiam sie czy wystarczy jako jedyny pokarm roslinny dla tej obsady? Pomijal fakt posiadania jeszcze jakiejs karmy roslinnej firmy Tetra zakupionej kiedys w saszetce ktora sypie moze raz na 2-3 tygodnie.

Po za wymienionym NF premium cichlid Plant stosuje jeszcze:

- OSI cichlid flakes

- OSI vivid color

- mrozonka artemia/kryl

Zamiast zakupu nowej Spiruliny (kolejny pokarm roslinny) mysle o kupieniu Dainichi Ultima Krill.

Co o tym myslicie?

Posted
Zamiast zakupu nowej Spiruliny (kolejny pokarm roslinny) mysle o kupieniu Dainichi Ultima Krill.

Co o tym myslicie?

Że to dobry pomysł :) tylko weź rozmiar "baby".

Posted
Że to dobry pomysł :) tylko weź rozmiar "baby".

Taki wlasnie zamowilem :) Spiruline narazie odpuszczam poki mam Naturefood premium cichlid plant.