Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Życie człowieka jest sumą zdarzeń smutnych i wesołych. Zdarzenie tragiczne jest trudne do przekazania ... no bo co tu można powiedzieć ? Jakie słowa oddadzą powagę chwili, jakie słowa choć minimalnie przekażą wymiar tragedii ... nie ma takich słów. Nie można jednak pominąć takich smutnych informacji bo chwila skupienia i smutku, należy się koledze, który jeszcze dosłownie ułamek czasu temu, żartował z nami, dzielił swoją radością i planami.

Nie żyje Klubowicz, Grzesiek - znany na Forum i Czacie jako gregor140376,który zginął tragicznie w niedzielę w wypadku samochodowym. Klubowicz z którym miałem okazję kilkakrotnie rozmawiać i który całkiem niedawno otrzymywał od nas życzenia urodzinowe i był chwalony przeze mnie za wydatne wsparcie naszej Akcji charytatywnej. Grzesiek dzielił się radością z nabycia nowych ryb i opowiadał o planach budowy wielkiego zbiornika. Pokój jego duszy. W imieniu całego Klubu Malawi wyrażam żali i ból związany z jego stratą i łączę się myślami z pogrążoną w bólu rodziną.

Opublikowano

Ehh , nie było mi dane go poznać , a po gawędkach na czacie odrazu dało sie poznac , że to super człowiek !!

Spoczywaj w spokoju Grzesiu !!

Opublikowano

Jeszcze w sobotę w południe pomagał mi kleić akwarium.Śmialiśmy się, rozmawialiśmy o predatorach bo Grześ również był nimi zafascynowany.Nawet się umawialiśmy na stawianie u niego mega akwarium...

Taki złoty i młody chłopak nas opuścił...to jest niemożliwe.

Spoczywaj w pokoju Grzesiu.

Opublikowano

Chodź znaliśmy się krótko to była to znajomość intensywna...

Codziennie rozmawialiśmy po kilka godzin,

nawet o piachu do akwarium...razem planowaliśmy,

obsadę i sporo innych planów wspólnych mięliśmy...

Tak mi przykro...

Spoczywaj w pokoju kolego Grześku.