Malawi 240 l w pracy - mbuna
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Przez Bezprym · Opublikowano
To spokojne rybki,ale bym polecał przynajmniej te 150cm długośc bo jednak małe nie są. -
Przez lukBB · Opublikowano
Gdzieś czytałem, że 240 litrów to minimum...🤣da się? Da się!🤣 -
Przez Kiełek 1972 · Opublikowano
Dokładnie od niego Nie ma tajemnicy tylko że ja jeszcze ich nie widziałem 😁.Jestem po za granicą naszego pięknego kraju dopiero w czwartek będę widział ryby . Ryby przebywają narazie w prowizorycznym akwarium aby do czwartku ,małe nie są napewno . Spokojnie wody jest wlane więcej . -
Przez Paweł83 · Opublikowano
Siema. Jaki rozmiar ryb jeśli to nie tajemnica? -
Przez Pikczer · Opublikowano
Ja mam cały czas okrzemki i to dużo, dużo więcej. Po prostu regularnie czyszczę szyby "czyscikiem" i przy dnie ręką sobie smyram :). Próbowałem z tym walczyć ale nie potrafię. Mam paskudna wodę i okrzemki cudownie w niej się rozwijają. Po prostu je zaakceptowałem. To jest żywe środowisko i trochę rządzi się swoimi prawami. -
Przez Andrzej Głuszyca · Opublikowano
To przy dnie między piaskiem a szybą to okrzemki. Zostaw w spokoju. Albo same znikną , albo przejdą w inne glony . Można z nimi walczyć ale teraz obserwuj co będzie z nimi działo się dalej. Są tak naturalnym zjawiskiem jak to , że ryby pływają Możesz najwyżej przy podmianie zruszyć ten piasek palcami .Nie masz powodów do zmartwień. -
Przez Docent · Opublikowano
Witam, Przeglądałem forum i znalazłem kilka tematów na temat okrzemków. Chciałbym się tylko upewnić, czy to co występuje u mnie to właśnie okrzemki. Brązowy kolor występuje jedynie na piasku, na kamieniach nic nie wyszło. Czy powinienem się martwić czy zostawić w spokoju (tak jak sugerują niektórzy forumowicze). Kolor ten jest od około tygodnia. Na początku usunąłem "zabrudzony" piasek dla problem powrócił. -
Przez Ksiaze_Kluska · Opublikowano
https://www.olx.pl/d/oferta/sciaenochromis-fryeri-iceberg-samiec-12-5-cm-CID103-ID12Fmi8.html -
Przez FESTO128 · Opublikowano
Ok zamówiłem 7 litrów, dam znać a może nawet nagram video jak te media pracują w AquaNova 1500, obudowa jest transparentna to coś będzie widać. Mam jeszcze pytanie po dwóch latach kiedy otworzyłem filtr z samą ceramiką to było tam dużo brązowego szlamu ale ceramika była prawie jak nowa i dalej porowata nie śliska, czy tak powinno być? -
Przez lukBB · Opublikowano
Mam właśnie te. Polecał mi @triamond. Znalazłem ich sklep na necie, bez prowizji Allegro. Tylko przy takiej małej ilości będzie chyba mała różnica. Ja zamawiałem 70 litrów i wyszło 80zł mniej. Skontaktuj się i zapytaj
-
-
Tematy
-
Grafiki
Rekomendowane odpowiedzi