eljot Opublikowano 17 Grudnia 2013 #31 Opublikowano 17 Grudnia 2013 W Zielonej Górze są kamole po 3 PLN !!!!!!! I nie ma akurat tych które mi są potrzebne . Oj chyba przesadzasz pierwszy z brzegu z pomocą wujka google http://dom-kamien-granit.pl/ http://kostka-brukowa-kamienie.zgora.pl/ozdobny_kamien_ogrodowy.php
nabe Opublikowano 17 Grudnia 2013 #32 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opcja inna: otoczaki, są darmowe i fajne ;]
Damian780425 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor #33 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Dzięki za szybki odzew, dziś te sklepy już sprawdziłem do pierwszego się nie dodzwoniłem a w drugim nie ma , a te ładne co na zdjęciach to od 3 do 5 zł za kilo trochę dużo. Jutro jeszcze spróbuje zadzwonić. Zależy mi na tych kamieniach bo mam już wizje. Akwa w ścianie to już wiecie, wykończone będzie coś jak telewizor ;-) Zamówiłem u Przemka formatki szyb( będą czarne ) i na tej białej ścianie będą oklejone w kształt ramy . Dlatego w środku powinien być biały piasek i ciemne kamole najlepiej serpenity -- dołączony post: Mam kamole ;-) ładne zielone serpenity Przywiozłem 160kg za 80 zł i taka cena mi odpowiada . Znalazłem w Gubinie ul Cmentarna skład opału 'Koksik". Są też inne kamienie . Teraz jeszcze piasek ,jak nie załatwię białego kwarcu to będzie z marketu kreisel.
eljot Opublikowano 18 Grudnia 2013 #34 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Mam kamole ładne zielone serpenity Bardzo ładny kamień wiem bo mam
Perez666 Opublikowano 18 Grudnia 2013 #35 Opublikowano 18 Grudnia 2013 am kamole ładne zielone serpenityA serpentynitu nie było? Ale jeśli to te co myślę to dobry wybór.
Damian780425 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Autor #36 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Były były , nawet 2 posty wcześniej ;-) \Gdy poprawiłem na serpenity bo stwierdziłem , że i serpentynity jak i serpenity maja bardzo zbliżony skład geologiczny ;-) ;-) ;-). - dzownię dziś do tego składu co kupiłem kamole i pytam : -dzień dobry , czy są serpentttynyitty serpentyny hahaa - takie zielone - tak takie zielone - tak są ;-)
Damian780425 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor #37 Opublikowano 20 Grudnia 2013 No to nowa zabawka ;-).
krzysiek2301 Opublikowano 21 Grudnia 2013 #38 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Fajnie wyszła ta lampa kolego. Profesjonalne podejście do sprawy szkoda tylko że filmik bez efektów specjalnych Mam jedną uwagę jeżeli chodzi o rozmieszczenie led. Pierwszą dał bym nie bliżej niż 20 cm od krawędzi akwarium. Ja u siebie pierwszy moduł mam 15 cm od krawędzi akwa i dużo światła pada poza boczne szyby Powiedz czy będziesz dodawał jeszcze inne kolory diod?
piterf Opublikowano 21 Grudnia 2013 #39 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Super lampka. Mój projekt utknął w miejscu, mam nadzieję że wkrótce będę mógł pokazać swoje dzieło.
Damian780425 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor #40 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Lampa na wymiar 190 cm pierwszy moduł bedzie 25 cm od bocznej szyby. Mam w planie dołożyć 3 royal blu jednak najpierw musze zobaczyć ją w akcji nad akwarium. -- dołączony post: Super lampka. Mój projekt utknął w miejscu, mam nadzieję że wkrótce będę mógł pokazać swoje dzieło. Przyjdzie czas , ja się zabierałem 3 lata :-)
Rekomendowane odpowiedzi