Skocz do zawartości

O.S.I. Prostar Maintenance Flakes part II

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzidek proponuję rozpocząć akcję wpłata - może zdarzyć się tak, że ktoś się rozmyśli i wówczas osoby, które zgłosiły się na końcu też się załapią na pokarm. Policz ile każdy ma wpłacić i napisz, a będzie można powoli finalizować zakup pokarmu.

Opublikowano

Policzę wszystko max. do wtorku ponieważ muszę jeszcze zakupić kartony do wysyłki i dopytać na poczcie ile dokładnie kosztuje wysyłka.

Tak że do wtorku dam wam znać co za ile. :D

-- dołączony post:

Już wsio wiem Panowie.

To je tak

100g płatków=14,5zł (np.400g=58zł)

Przesyłka Pocztą Polską paczka do 1000g EKONOMICZNA 9,5zł, a PRIORYTETOWA 11zł (zależy co komu pasuję to tak wyślę)

i niestety Ci którzy zamówili 400g lub więcej muszą dopłacić 3zł za kartonik (kupiony na poczcie o nr.1 i rozmiarach 250x170x90) ponieważ nie mam takich, co do reszty to mam mniejsze kartoniki, porządnie zapakuję i zabezpiecze

-- dołączony post:

Piszcie na PW swoje dane do wysyłki a na przelewach swoje nicki klubowe

Nr. mojego konta 93 1050 1445 1000 0090 4815 6625

Sebastian Janik

Morawica 171

32-084 Morawica

Jak tylko pokarm do mnie dojdzie to oczywiście dam Wam znać!

-- dołączony post:

A jeszcze jedno Kogi dla Ciebie mam 400g pokarmu i niestety płatków zabrakło dla Harnas, jafers, darek89 lecz jak ktoś wycofa się z zamówienia to od razu dam Wam znać!

Sorry że tak wyszło

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.