bobanr Opublikowano 30 Października 2013 #51 Opublikowano 30 Października 2013 harisimi nie chce nadużywać Twojego poświęcenia, ale czy nie mógłbyś startując z nowym testem sprawdzić prawdziwość działania tego preparatu (lub odpowiednika) - http://rybarium.pl/tetra-bactozym-10kapsulek.html Mogę partycypować w kosztach zakupu preparatu, choćby z tego powodu, że uważam dotychczasowy test za mocno uzasadniony.
harisimi Opublikowano 30 Października 2013 Autor #52 Opublikowano 30 Października 2013 Niestety nie mam nieograniczonych możliwości testowych . Bakterie tetry to ostatni test na jaki w najbliższym czasie się zdecyduje
eljot Opublikowano 30 Października 2013 #53 Opublikowano 30 Października 2013 Ale polecane prodibio biodigest mógłbyś przetestować
marek_z_81 Opublikowano 30 Października 2013 #54 Opublikowano 30 Października 2013 Popieram. Nawet bardziej wskazane by było:D
harisimi Opublikowano 30 Października 2013 Autor #55 Opublikowano 30 Października 2013 Testy mi się kończą . Więc poprzestanę na tym jednym. Może kiedyś w przyszłości zrobię i tamten.
eljot Opublikowano 30 Października 2013 #56 Opublikowano 30 Października 2013 To byłbym za tym abyś zamienił produkt testowany
harisimi Opublikowano 30 Października 2013 Autor #57 Opublikowano 30 Października 2013 Za późno produkt testowany już czeka w blokach startowych czyli na półce ... mi dokładnie chodzi o bakterie które opisywał Tymek
nabe Opublikowano 30 Października 2013 #59 Opublikowano 30 Października 2013 Nic nie stoi na przeszkodzie aby zaintersowanii samodzielnie przeprowadzili test: w miarę identyczne warunkl w zbiornikach potraktowanych prodibio biodigest, oraz konrolnie namaszczonych skrzyżowanymi palcami i niczym więcej albo mieszaniną dobrej woli i szczerych chęci akwarysty Do porównania szybkość startowania pełnego cyklu azotowego.
eljot Opublikowano 31 Października 2013 #60 Opublikowano 31 Października 2013 Krzysiek chętnie bym przeprowadził ale, o ile z prodibio i pożywką nie było by kłopotu, to już ze zbiornikami do badań kiszka
Rekomendowane odpowiedzi