Skocz do zawartości

Spotkanie członków Naszego Klubu Malawi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak się już wszyscy określą którzy chcą 1kg kiełbachy na głowę (na dwa ogniska) , to trzeba będzie dać znać greghorowi ile ma jej kupić. Teraz czekamy na greghora odpowiedź do kiedy jest czas na zapisywanie się na kiełbachę.

Z mojego doświadczenia wynika, że 1kg kiełbachy na głowę na męską imprezę to będzie akurat na jeden dzień,;) z dwoma imprezami może być już problem. Dlatego proponuję oprócz kiełbachy zaopatrzyć się też w karkówkę, ewentualnie "stejki":D. Ma to też dodatkową zaletę, że można je zrobić na grillu, a w przypadku trudnych warunków atmosferycznych (jakieś zadymki śnieżne itp) z ogniskiem może być problem, a z grillem problemu nie będzie. Meszek - nie orientujesz się, czy nasza baza jest zaopatrzona w stacjonarny grill? Jeśli nie, mogę wziąć przenośny.

Co do terminu - możecie mi wszystko podać w czwartek 14.11, a jeśli będzimy mieli ochotę na karkówkę to do wtorku-środy, żebym zdążył zrobić marynatę.

Yaro - jeśli nie masz transportu to daj znać na priv. Coś się wstępnie umawiałem, ale jednak będę mógł wyjechać dopiero po 15, także będę jechał sam i napewno będę miał miejsce.

Opublikowano

Po rozmowach z kilkoma uczestnikami spotkania doszliśmy do wniosku że 1kg kiełbachy na głowę może być mało i trza byłoby zamówić o greghora po 1,5kila na głowę. Tą ilością kiełbachy trza będzie obgonić dwa ogniska i jak to mówią zagryski nigdy za mało.

Tak więc panowie proszę w tym temacie jeszcze raz odnieść się kto chce taką ilość kiełbasy miec zamówiona od greghora na spotkaniu. Kto się nie odniesie w tej sprawie będzie równoważne, że nie chce zamawiać kiełbasy od greghora. Termin zamówienia towaru mija w środe wieczorem.

Także ja zamawiam 1,5 kg kiełbachy !

• Dziękuję 1