Zeber Opublikowano 30 Sierpnia 2013 #1 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Witam Wszystkich i przedstawiam swój baniak zalany 26.08.13 wiec jeszcze będzie trochę dojrzewać. Jest to drugi baniak malawi pierwszy to niewypał obsade musiałem oddać do sklepu i teraz dużo czytałem na forum i chcę zrobić wszystko jak należy. Wiem że bańka mała ale niestety na dzień dzisiejszy taką mam. w planach mam akwarium 145x40x40 ale to daleka droga, więc narazie jest jak jest. Akwarium: 126l (80x35x45) Filtracja: zew. Tetra Tec 700 Biolog(ceramika.biobale,zeolit) wew. HJ-1122 Oświetlenie: 1x9w żarówka energooszczędna 6500k (zamontowana w standardowej pokrywie ABS) Podłoże: Piasek kwarcowy z Castoramy 20kg Dekoracja: Otoczaki z rzeki Soły:) Tło: Czarny brystol Fauna: Myślałem nad Maylandia lanisticola 1+2 i dodać muszle lecz ciężko je dostać. Więc chyba będą P. Saulosi 1+4 Wszelkie Krytyki i uwagi mile widziane
Slawek-meszek Opublikowano 30 Sierpnia 2013 #2 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Witaj Wystrój bardzo ciekawy a za razem inny niż w większości zbiorników. Pamiętaj Tobie ma się podobać. Jak dla mnie nie moje klimaty, troszkę za wysoko. Ogólnie tak jak napisałem ciekawy aranż Pozdrawiam
waszek18 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 #4 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Mi akwarium bardzo się podoba. LEcz dałbym jeszcze jeden płaski po środku tej plaży.
bolo141 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 #6 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Dla mnie oki. Może warto coś wrzucić na środek.....płaskiego.Ale coś innego i to jest fajne.
KODI Opublikowano 1 Września 2013 #7 Opublikowano 1 Września 2013 Mnie się podoba, ja nic bym nie dodawał
tom77 Opublikowano 1 Września 2013 #8 Opublikowano 1 Września 2013 Witaj Również uważam, że akwarium jest nowatorskie. Majestatyczne, pionowo ustawione otoczaki - czad! Absolutnie nie dodawaj żadnych płaskich kamieni! Pełne uznanie.
eljot Opublikowano 1 Września 2013 #9 Opublikowano 1 Września 2013 Ja bym jeden z tych otoczaków po lewej przewrócił, ale to ja
Renton Opublikowano 1 Września 2013 #10 Opublikowano 1 Września 2013 Ja bym jeden z tych otoczaków po lewej przewrócił, ale to ja A ja jeszcze przewróciłbym te dwa z prawej
Rekomendowane odpowiedzi