Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W imieniu Zarządu Polskiego Stowarzyszenia Miłośników Pielęgnic "Klub Malawi" mam przyjemność ogłosić wyniki konkursu fotograficznego pn. "WIOSENNY POWIEW MALAWI".

Oto zwycięzcy konkursu:

I miejsce -Otopharynx lithobathes 'Zimbabwe Rock' -mars

II miejsce - Cynotilapia afra 'red top likoma' -stan76

III miejsce - Metriaclima estherae 'red red' - eljot12

Ponadto wyróżniono fotografię Tropheops sp. "chilumba" -mars

Pozostałe informacje są udostępnione na serwisie

http://www.klub-malawi.pl/index.php/...powiew-malawiq

Wszystkim uczestnikom bardzo dziękuje za wzięcie udziału. A zwycięzcą gratulujemy.

• Dziękuję 1
Opublikowano
Dziękuję wszystkim tym którzy głosowali na mojego ,,łobuza" - dzięki !

Jak dla mnie, zdjęcie Twojej ryby będzie bardzo dużą ozdobą przyszłorocznego kalendarza.

Jeszcze raz gratuluję Zwycięzcom :-)

Opublikowano

WOW, :o cieszę się że zdjęcie się podobało i dziękuję z głosowanie jak i za udział w tej zabawie ...

Nowy prezes czyli harisimi stara się mnie "zaktywizować" no i już zostałem zmuszony do napisania pierwszego postu po ... po ... po ... chyba 3 latach przerwy od pisania tutaj :confused:

Bardzo się cieszę ze w klubie jednak coś sie dzieje - więc wielkie brawa dla organizatorów za pomysł i realizację i jeszcze raz podziękowania dla współuczestników w konkursie jak i dla głosujących :)

Opublikowano
Nowy prezes czyli harisimi stara się mnie "zaktywizować" no i już zostałem zmuszony do napisania pierwszego postu

Bardzo dobrze. Tylko podziękować hari'emu. Ludzi z takim doświadczeniem i wiedzą w "branży" jak Ty nigdy za wiele.

Gratuluję pierwszego miejsca i wyróżnienia w konkursie.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.