Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kończąc temat, życzę wszystkim zadowolenia z zakupów i zastanowienie się czy niższe ceny są gwarantem dobrej jakości produktów, które kupujemy na długie lata.....

dzięki :) i ja zyczę tego wszystkim .... a póki co, nigdy, ale to nigdy nie kupiłbym akwa w tej firmie, wolałbym zapłacić 2 razy więcej , co nie znaczy, że nie wytyrzema tych 5 lat gwarancji :) , w każdym razie, co do wykonania zbiorników (piszę to na swoim przykładzie) omijajcie tę firmę szerokim łukiem i lepiej dopłaćcie te 200 , czy 300 pln...... żeby nie było, ze jestem z jakiejś konkurencji ; Andrzej Kozendra , 32-340 Wolbrom , Wł. Łokietka 21/15 , tel 668 067 066 ..... każdy może to sobie zweryfikowac ... pozdrawiam :)

-- dołączony post:

I jeszcze jedno Panowie odnośnie zakupów akwariów i gwarancji. Nie dajmy się robić w buca i wymagajmy, że jeżeli rozszczelnienie akwarium nastąpi w wyniku błędów konstrukcyjnych, użytych materiałów itp. to koszta dostarczenia go do naprawy, lub wymiany, oraz koszta np. zalania mieszkania i sąsiadów , ponosi sprzedawca tego akwarium. ...Inaczej , będą nam dawali nawet 10 lat gwarancji, bo przecież prawie nie ponoszą żadnych konsekwencji :)

Np. moja gwarancja AQUARIUM-FISH brzmi tak :

1.Gwarancja na okres 60 miesięcy od daty sprzedaży na rozszczelnienie.

2.Wszystkie szkody powstałe w wyniku rozszczelnienia akwarium nie są objęte procedurą gwarancyjną.

3.Kupujący chcący reklamować zakupiony przedmiot jest zobowiązany do dostarczenia go do punktu sprzedaży :)

Jednym słowem , sprzedający nie ponosi prawie żadnej odpowiedzialności, ani kosztu ...no ewentualnie trochę kleju, żeby zapaćkać rozszczelnienie. Całe koszty z powodu błedów konstrukcyjnych ponosimy my . Po prostu taką gwarancją można sobie podetrzeć ;)

• Dziękuję 1
Opublikowano
co do fachowości tej firmy, to mam od nich swój baniak....kupiłem , bo tanio i 5 lat gwarancji na szczelność

..tu twierdzisz ,że kupiłeś w tej firmie....

-- dołączony post:

a póki co, nigdy, ale to nigdy nie kupiłbym akwa w tej firmie, wolałbym zapłacić 2 razy więcej , co nie znaczy, że nie wytyrzema tych 5 lat gwarancj
..a tu twierdzisz ,że nie kupiłbyś u nich:) To jak to jest?
Opublikowano
..tu twierdzisz ,że kupiłeś w tej firmie....

-- dołączony post:

..a tu twierdzisz ,że nie kupiłbyś u nich:) To jak to jest?

tam twierdzi że kupił bo kupił ale ma zastrzeżenia

a tam twierdzi że nie kupiłby nastepnego bo do pierwszego ( jakości wykonania) ma zastrzeżenia .

w czym problem Andrzeju ?

Opublikowano
w czym problem Andrzeju ?

..gdyby w drugiej części kolega kado dodał wyraz "już" czyli wypowiedź by brzmiała cyt: "a póki co, nigdy, ale to nigdy nie kupiłbym JUŻ akwa w tej firmie, .." to byłoby jasne o co chodzi:)

-- dołączony post:

tam twierdzi że nie kupiłby nastepnego bo do pierwszego ( jakości wykonania) ma zastrzeżenia .

..i spytam kolegę RAI3 w jego ( RAI3) własnym stylu:)) Ma kolega jakiś dowód na swoje twierdzenie?:)

Opublikowano
..gdyby w drugiej części kolega kado dodał wyraz "już" czyli wypowiedź by brzmiała cyt: "a póki co, nigdy, ale to nigdy nie kupiłbym JUŻ akwa w tej firmie, .." to byłoby jasne o co chodzi:)

-- dołączony post:

..i spytam kolegę RAI3 w jego ( RAI3) własnym stylu:)) Ma kolega jakiś dowód na swoje twierdzenie?:)

fakt że kolega kado zakupił jedno akwa w tej firmie i fakt użycia przez niego w dalszej częsci wywodu czasu przyszłego "nie kupiłbym" pozwala logicznie myslącym wyciągnąć niezbyt daleko idące wnioski jak powyżej :D

Cieszę się że mam własny styl ;) ( choć zupełnie nie rozumiem genezy stwierdzenia, być moz ewynika to ze zbyt daleko idących wniosków lub niezrozumienia temat ;) ) ale jeśli chodzi Ci o kwity to nie, nie mam żadnych kwitów ani asów w rękawie :D

Opublikowano
choć zupełnie nie rozumiem genezy stwierdzenia, być moz ewynika to ze zbyt daleko idących wniosków lub niezrozumienia temat

..nie wszystko należy rozumieć:) Ale to już OT za co przepraszam. Ale pozwólmy jak coś odpowiedzieć koledze kado bo do niego kierowałem pytania:) To tak dla przypomnienia:)

Opublikowano

Ja mam bardzo dobre wrażenia

Z mojego 432 l baniaka jestem bardzo zadowolony.

Dostarczony zgodnie z zamówieniem na czas, dobrze zabezpieczony na 300 km transport.

Opublikowano

No właśnie każdy ma inne doświadczenia z ta firma i ma prawo swoją opinię wyrazić publicznie bo taka jest idea każdego forum. Jeden toleruje gorsza jakość bo cena jest priorytetem drugi woli dopłacić i mieć zrobione na najwyższym poziomie.Ja o jakości nie pisze bo nie było mi dane tego ocenić , mogę tylko napisać ze ignorancja i chamstwo stoi na najwyższym poziomie i to mi wystarczy żeby o firmie tego Pana nawet nie pomyśleć i żadnemu znajomemu jej nie polecić, ja wiem niektórzy koledzy są zadowoleni, dla mnie niektórzy to za mało niestety, tylko szkoda ze zmarnowalem prawie przez to pół roku

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.