Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.Miesiąc temu zamowilem u Pana Karola akwarium.Było dosyć nietypowe bo ze szkła guardian.Polecam wszystkim tego Pana.Kontakt zawsze miły,rzetelna obsluga.Jeśli nie mogłem się dodzwonić Pan Karol zawsze się odezwał.Nigdy nie olal sprawy.Rybki dziś też przyjechały.Są w bardzo dobrej kondycji i cenie.Cena całości...rewelacyjna.Następnym razem tylko do Aquarium fish zwrócę się z prośbą.prośbą

Opublikowano

A tego to nie rozumiem. Może ja nie z tej epoki jestem, ale mnie nauczyli, że promuje się solidnych sprzedawców. Nie,łaski nie robi, robi solidną robotę za którą wart jest promowania. I tyle.

Opublikowano

Kupowałem już od jednego pana ze śląska ryby,który sprzedawał mi je jakby z przymusu q do tego jakość masakryczna no i o wiele mniejsze od oferowanych.Pan Karol spisał się na 5.Podejście do klienta jest bardzo ważnym elementem.Zadowolony klient zawsze wróci...

Opublikowano
Witam i co to jakaś wielka łaska że Pan Karol jest miły dla klientów i sprzedaje żywe i dobre ryby Dziękujemy Panie Karolu i powodzenia w interesach

Powiało poważnym chłodem z Twojej wypowiedzi tak jakbyś miał jakieś poważne "ale" do tej osoby. Chyba tak nie jest więc nie rozumie po co takie rzeczy pisać.

• Dziękuję 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja gorąco polecam Karola.

Zakupiłem u niego szkiełko 250*70*60 transport gratis , potem rybcie - zdrowe i "czystej krwi" nie jakieś mieszańce jak w niektórych sklepach , większość ryb to F1 , co zresztą można zauważyć kupując te same gatunki z innego źródła.

Ryby zdrowe i w świetnej kondycji.

Zawsze dowozi mi do Brzegu zgodnie z ustaleniami.

Mogę z pełną odpowiedzialnością jeszcze raz polecić sprzedającego. Posiada takie gatunki i w tak świetnej formie , że nie znajdziecie nigdzie indziej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.