Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Dziś wieczór z kolegą Nabe zrobiliśmy TOP 10 - to co tygryski lubią najbardziej ;)

http://www.klub-malawi.pl/index.php/galeria

Album jest w fazie testowej. Każdy od rangi użytkownik wzwyż ( klubowicz, moderator, admin ) może wrzucać fotki, oceniać, komentować .

Gdyby się pojawiły jakieś błędy proszę pisać w tym temacie.

Wiemy, że wielu z Was brakowało TOP 10, dlatego temat powraca :)

Miłej zabawy ;)

• Dziękuję 4
Opublikowano

Jak test to od razu propozycja. Zmiana punktacji do 10, wynik liczbowo nie tylko graficznie i info kto jak punktował (tak jak było w starej galerii)

--------------

No i w starej było chyba top 20 więcej fotek i więcej zabawy :) + kategoria ryby. Foty z najwyższą punktacją były tam przerzucane automatycznie, nikt ich samodzielnie nie wklejał.

Opublikowano

"No i w starej było chyba top 20 więcej fotek i więcej zabawy :) + kategoria ryby. Foty z najwyższą punktacją były tam przerzucane automatycznie, nikt ich samodzielnie nie wklejał."

Tego to juz chyba nawet i najstarsi ...gorale nie pamietaja :)

Opublikowano

Pamiętam i nie ma żadnych przeciwskazań aby zrobić kolejny album "TOP 20 ryby".Czy to będzie 10 czy 50 pierwszych zdjęć to tylko kwestia przyjętego nazewnictwa.Tak, fotki najwyżej oceniane umieszcane są w topce automatycznie.

Opublikowano

wstawilem fote test2, nadal moge na nia zaglosowac.

nabe wylaczysz opcje glosowania na swoje foto ? i nie widze wynikow (sredniej) ocen.

Zapraszam do testowania

Opublikowano

Ja natomiast nie wiem czy mogę głosować bo jak cisnę na głosuj to otwieram FB ;) Przyciski się pokrywają. Czy to wina mojej przeglądarki czy jak.

Opublikowano
Ja mam coś takiego KLIK, u mnie wszystko działa ;)

Ale głosuj też nie widać ja raz chyba zagłosowałem i później już mam tylko Fb

Opublikowano
Ja mam coś takiego KLIK, u mnie wszystko działa
To teraz zrób klik na swojej fotce i przyznaj punktów 10, potem znów zrób klik i przyznaj punktów 1 itd. (w miedzy czasie może będziesz musiał odświeżyć stronę ;))