Slawek-meszek Opublikowano 13 Kwietnia 2013 #111 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Najgorzej jak to nowy zarząd będzie musiał oblać. Cytuj
yaro Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor #112 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 no nie widzę by było inaczej jak zarząd nie postawi - to na taczkach do jeziora wywieziemy:) Co do spotkania - zbliża się wielkimi krokami. Po wczorajszych nocnych rozmowach na czacie chciałbym uspokoić, że z głodu i przy pustym stole nie będziemy siedzieć. Stroną logistyczna zajmę się ja. Przy tylu osobach nie ma co lecieć na żywioł, aby każdy coś tam kupował, bo wydamy dużo więcej niż trzeba pieniędzy, dużo rzeczy pójdzie do śmieci a bez wspólnego planu możemy usiąść tylko przy paluszkach i ogóreczkach Wracając do meritum: Zbyszek na piątek przygotuje pieczonki. Każdy z uczestników musi mieć "bilet wstępu" - wybraliśmy "Wyborową" - jednak jak ktoś ma do niej zbyt dużą awersję i jej nie cierpi, niech kupi inny bilet (zawsze możemy polewać mu z jego buteleczki indywidualnie). Ze swojej strony zajmę się zapewnieniem posiłku w czasie wieczornych śpiewów przy ognisku w sobotę i na pozostały czas. Pozostaje kwestia zakupów na pozostałe części dnia gdy nie będziemy się smażyć przy ognisku. W przypadku gdybyście zobaczyli w liście zakupów jakiś istotny brak, proszę o zwrócenie uwagi na ten aspekt. - wędlina na kanapki (śniadania, lunchy i przegryzka) - smalczyk własnej roboty - sałatka jarzynowa - też - jajka w majonezie - pieczywo - masło - słone przegryzki - herbata, cukier - ogórki, grzybki i inne pikle z domowej spiżarni - kiełbasa do pieczenia lub smażenia Na sobotę na obiad będzie pomidorowa (z własnych pomidorków) z makaronem. Co do popitki - pewnie sprite, cola, jakieś soki. Do zobaczyska i czekam na uwagi, spostrzeżenia i zastrzeżenia Sławku - mam nadzieję że nie przyjedziesz smartem - byśmy się zabrali z tym wszystkim Cytuj
Slawek-meszek Opublikowano 14 Kwietnia 2013 #113 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Sławku - mam nadzieję że nie przyjedziesz smartem - byśmy się zabrali z tym wszystkim To może ja przyjadę ciężarówką?? Myślę że wejdzie wszystko do foczki, daleko nie mamy najwyżej dwa razy obrócimy:-) Cytuj
yaro Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor #114 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 - to tylko na 10 osób, nie na kompanię wojska, dostawczak starczy Cytuj
yaro Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor #116 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 kawę nich przywiezie każdy sobie sam - jedni lubią rozpuszczalną inni czarną, żółtą lub w kropki. Ciężko dogodzić będzie. Cytuj
marek_z_81 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 #117 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Kur....czaki, nie mogę znaleźć kierowcy na sobotę wszyscy gdzieś łoją. Wygląda na to, że przyjadę na Cole. Przynajmniej jak by brakło to Wam skocze te 100m:D Cytuj
eljot Opublikowano 14 Kwietnia 2013 #118 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 kawę nich przywiezie każdy sobie sam - jedni lubią rozpuszczalną inni czarną, żółtą lub w kropki. Ciężko dogodzić będzie. Racja, choć na kacu przyjmę w każdej postaci Yaro wszystko na to wskazuje że przyjadę , więc przelać kasę czy rozliczymy się na miejscu? Cytuj
Perez666 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 #120 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Dobra wiadomość...przywiozę machorkę Wolne załatwione Pyrsk! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi