luk5007 Opublikowano 11 Stycznia 2013 #21 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Witaj jeśli chcesz większą pewność że w środku akwa nie ma żadnego świństwa to możesz zastosować ten oto środek http://allegro.pl/jbl-desinfekt-dezynfekcja-akwarium-siatek-itd-i2884943639.html Czy pomoże usunąć smrodek? nie wiem? Ja właśnie jestem na etapie zakładania akwa i myślę że potraktowanie nim zbiornika jak i wszystkiego co będzie w środku raczej nie zaszkodzi, a cena tego nie jakaś kosmiczna.
oleraf Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor #22 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Witam. Baniak stoi już od ponad tygodnia. Dziękuję wszystkim za rady. Wystaje odrobinę poza krawędź blatu ale nie zaobserwowałem niepokojących objawów potęgujących możliwość pęknięcia. Ponieważ nie chcę zakładać nowego tematu proszę jeszcze o jedną radę. W planach mam powiększenie obsady. Chcę dodać do saulosi kilka rdzawych i m. joanjohnsonae. Da radę, proszę o opinię. Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
eljot Opublikowano 23 Stycznia 2013 #23 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Da radę ale proszę o nie kontynuowanie tego tematu w tym dziale.
oleraf Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor #24 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Ok. Dziękuję i przepraszam. W takim razie temat do zamknięcia. Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi