nabe Opublikowano 18 Grudnia 2012 #11 Opublikowano 18 Grudnia 2012 A co stanie się z nimi po roku? Cytuj
makok Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor #12 Opublikowano 19 Grudnia 2012 zostanie posolone jak odłożę 2x tyle ile zakładam że mi będzie potrzebne na start czyli może nie koniecznie już po roku -- nie ma co się oszukiwać i nie ma co ściemniać, przyznaję, czerpię największą przyjemność z zakładania akwariów od dzisiaj będę stawiał sprawy jasno Cytuj
oscyp Opublikowano 28 Grudnia 2012 #13 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Ile Ciebie wyniesie cały projekt? Liczyłeś? Oczywiście czysto teoretycznie bo jak wiadomo zawsze trzeba coś dołożyć podczas realizowania projektu. No i co planujesz za sprzęt, ile skały i co z obsadą? Cytuj
makok Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor #14 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Jeśli pytasz o demasonarium to niewiele bo prawie wszystko mam. Natomiast morskie? Jest taki ciekawy wzór do obliczenia ceny. Ale wchodzimy na kwoty o których się nie rozmawia w necie. Cytuj
oscyp Opublikowano 30 Grudnia 2012 #15 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Chodzi mi oczywiście o solankę. Sam mam ochotę założyć ok 500l, a raczej zbieram informację(PLN) co, jak i za ile. Szczerze mówiąc trochę PLN-ów pójdzie. No ale ile frajdy przy zakładaniu i podziwianiu. A obliczałeś koszty utrzymania takiego baniak? Oczywiście teoretycznie bo wszystko zależne od posiadanego sprzętu. Cytuj
makok Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor #16 Opublikowano 1 Stycznia 2013 koło dwóch stów wyjdzie Cytuj
oscyp Opublikowano 2 Stycznia 2013 #18 Opublikowano 2 Stycznia 2013 koło dwóch stów wyjdzie Ja jak liczyłem to mi wyszło ok 250pln. Szkoda że założenie bania jest tak masakrycznie drogie:evil:. No ale nic się nie poradzi trzeba zbierać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi