stan Opublikowano 27 Października 2013 #21 Opublikowano 27 Października 2013 wysłał asystentkę po sodę oczyszczoną i po dodaniu 3 łyżeczek było 8,0. Taaaaa , bajki dal ,,jamerykanuw" ( tępo głowów) !!! Cytuj
Slawek-meszek Opublikowano 27 Października 2013 #22 Opublikowano 27 Października 2013 W takim zbiorniku walcowatym włożyli wszystko co dostali i co kolorowe Venustusa, trewawase, msobo, maingano , acei nagara, livingstonii, crabro i wiele innych gatunków. I co da się:-) Cytuj
stan Opublikowano 27 Października 2013 #23 Opublikowano 27 Października 2013 A może był to program z cyklu -- Jak można zrobić byle jak akwarium z pyskami z Malawi ;-) ??!! Cytuj
olo666 Opublikowano 27 Października 2013 #24 Opublikowano 27 Października 2013 nie ma się co dziwić-typowy chamerykański program-posh!profesjonalne zakładanie baniaków z pastikowymi rafami to juz jakieś fopa przecież!!ale trzeba przyznać że "kwarantannium" to se odstrzelili heh-kasa!!! Cytuj
Bourbon Kid Opublikowano 3 Listopada 2013 #25 Opublikowano 3 Listopada 2013 Dzisiaj była powtórka programu o Malawi i chyba jutro pojadę kupić kilka salami żeby mieć naprawdę biotopowe akwarium. Chyba jedynie ta asystentka jest tam naturalna i warta uwagi;) Cytuj
olo666 Opublikowano 3 Listopada 2013 #26 Opublikowano 3 Listopada 2013 no nie był bym taki pewien czy nawet asystentka w 100% jest naturalna-myślę że w 10% składa się z amerykańkiego(tudzież wenezuelskiego)sylikonu:) Cytuj
dariush Opublikowano 5 Listopada 2013 #27 Opublikowano 5 Listopada 2013 Ważne żeby silikonem od czasu do czasu uszczelki przesmarować Cytuj
Sowa Opublikowano 11 Stycznia 2014 #28 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Oglądałem kilka odcinków i moim zdaniem to niestety żenada. Kolejny, reżyserowany, amerykański 'Show' dla niezbyt wymagającego widza - ważne żeby litraż był duży, nie szkodzi że jest sztucznie i plastikowo. Ja osobiście wolałbym popatrzeć jak aranżuje się zbiorniki z naturalną rafą - w programie był chyba tylko jeden taki, mniej interesuje mnie wciskanie ryb do Volkswagena Transportera. Ogólnie program mi się nie podoba, oglądam jednak bo jak już koledzy zauważyli wcześniej to jedyny program o tematyce akwarystycznej. Lepszy Rydz niż nic. Cytuj
Perez666 Opublikowano 11 Stycznia 2014 #29 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Jeszcze jest "Projekt akwarium" na Animal Planet. Cytuj
marek_z_81 Opublikowano 11 Stycznia 2014 #30 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Tak samo wszystko sztuczne. Ostatnio montowali telewizory w akwarium i zakładali akwarium w budce telefonicznej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi