baters Opublikowano 26 Marca 2013 #231 Opublikowano 26 Marca 2013 Moj "alfa" ponad miesiac po wpuszczeniu nie traci na ubarwieniu
waszek18 Opublikowano 26 Marca 2013 #232 Opublikowano 26 Marca 2013 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=DdYu-0zhYZQ[/ame] Nie wiem czy tutaj to też sweedeny, ale jeżeli tak, to kolory trzymają.
elozox Opublikowano 26 Marca 2013 #234 Opublikowano 26 Marca 2013 http://www.youtube.com/watch?v=DdYu-0zhYZQ Nie wiem czy tutaj to też sweedeny, ale jeżeli tak, to kolory trzymają. autor nie nazywa ich tak, widzialem ten filmik jeszcze swedenow nie wymyslili wtedy. -- Moj "alfa" ponad miesiac po wpuszczeniu nie traci na ubarwieniu Napisz taki post po pol roku od wpuszczenia, tez tak mialem. P.s pregi boczne nie maja symetrii .
flaczak Opublikowano 28 Marca 2013 #235 Opublikowano 28 Marca 2013 Nowy nabytek.Ryby jeszcze w worku zaraz po przywiezieniu ale samiec i tak ma ładny kolor.
elozox Opublikowano 28 Marca 2013 #236 Opublikowano 28 Marca 2013 Dorosle kupiles? mi w kwietniu przyjada SRT, tez pokaze jak wygladaja mlode.
flaczak Opublikowano 28 Marca 2013 #237 Opublikowano 28 Marca 2013 Tak dorosłe 1+1,jeszcze 2 samice za jakiś czas będę mieć. Szczerze to nie wiem sam czy to jest sweden czy red top ale samiec wybarwiony pięknie jest.
elozox Opublikowano 28 Marca 2013 #238 Opublikowano 28 Marca 2013 Widziales te co zapodalem na filmiku? mniejsza z nazewnictwem jest umowne, kto wyselekcjonuje ten zwie. Roznic miedzy SRT a sweeden nie odroznisz.Gosc od ktorego kupilem bez problemu poda czym karmic by uzyskac takie efekty jakie ma u samcow rozplodowych. Co do doroslych wiesz ze moze byc takie samo wypaczenie barwy jak u mlodych bez odpowiedniego szprychowania. Co do Twojego pokaz zdjecia juz w zbiorniku to Ci napisze czy dobrej jakosci red top czy sweeden, bo w worku tylko widac ze dorosly . P.s Widac ze top nie idzie duzo na grzbiet , wiadomo nie dadza najlepszych egzemplarzy. Moim zdaniem nie ma co wydawac kasy na dorosle chyba ze sam mozesz wybrac. Pozdrawiam. Napisz to jeszcze raz. Tym razem używając znaków przestankowych!
flaczak Opublikowano 28 Marca 2013 #239 Opublikowano 28 Marca 2013 Tutaj już w akwa ale jeszcze wystraszony.Może jutro nabierze lepszych barw to zrobię jeszcze jakieś foty.
elozox Opublikowano 28 Marca 2013 #240 Opublikowano 28 Marca 2013 Tutaj już w akwa ale jeszcze wystraszony.Może jutro nabierze lepszych barw to zrobię jeszcze jakieś foty. Nic nie widac pokaż jak sie wybarwi z profilu. P.s yaro nie chcesz czytac bez znakow Pl, nie czytaj (ogolnie komu sie nie podoba niech nie odpowiada i nie czyta ,zastanawiam tylko po co usuwac ?skoro wiekszosci takie pierdoły nie przeszkadzają, no chyba ze promujemy forum dla mlodziezy WCZESNO-szkolnej .
Rekomendowane odpowiedzi