eljot Opublikowano 29 Stycznia 2013 #141 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Na tych zdjęciach wyraźnie widać że ktoś się bawił kolorami, nawet piasek jest różowy
tombud Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor #142 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Na pewno światło w tym wszystkim odgrywa bardzo dużą role.
olo666 Opublikowano 29 Stycznia 2013 #143 Opublikowano 29 Stycznia 2013 wyglądają jak fire fish'e-ludzka chora ingerencja i rozkmin kto ma czerwieńszą-jakaś pomyłka!!
MALAWIAN Opublikowano 29 Stycznia 2013 #144 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Witam , mam taką uwagę . Czy któryś z przedmówców posiada dorosłe już osobniki tego gatunku , bo moje 10 cm samce bez specjalnych diet oraz oświetlenia wyglądają bardzo pięknie ... paru klubowiczów widziało je na żywo. Osobiście radziłbym uzbroić się w cierpliwość i poczekać aż ryby dorosną , przecież to normalna kolej rzeczy i wystepuje to u wielu gatunków. Pozdrawiam
szczep85 Opublikowano 29 Stycznia 2013 #145 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Witam , mam taką uwagę . Czy któryś z przedmówców posiada dorosłe już osobniki tego gatunku , bo moje 10 cm samce bez specjalnych diet oraz oświetlenia wyglądają bardzo pięknie ... paru klubowiczów widziało je na żywo. Osobiście radziłbym uzbroić się w cierpliwość i poczekać aż ryby dorosną , przecież to normalna kolej rzeczy i wystepuje to u wielu gatunków. Pozdrawiam a możesz wstawić zdjęcia!?
MALAWIAN Opublikowano 29 Stycznia 2013 #146 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Postaram się jutro dodać fotki , nie ma problemu...
Sir_Yaro Opublikowano 29 Stycznia 2013 #147 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Nie zrozum mnie źle ale podchodze dość sceptycznie do twoich slow. fakt ,że te rybki wyglądają dobrze tylko u sprzedawców i tylko oni są z nich zadowoleni jest co najmniej zastanawiający... Wysyłane z mojego Galaxy Nexus za pomocą Tapatalk 2
dzidek1985 Opublikowano 29 Stycznia 2013 #148 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Witam , mam taką uwagę . Czy któryś z przedmówców posiada dorosłe już osobniki tego gatunku , bo moje 10 cm samce bez specjalnych diet oraz oświetlenia wyglądają bardzo pięknie ... paru klubowiczów widziało je na żywo. Osobiście radziłbym uzbroić się w cierpliwość i poczekać aż ryby dorosną , przecież to normalna kolej rzeczy i wystepuje to u wielu gatunków. Pozdrawiam Potwierdzam byłem bodajże w grudniu i widziałem dorosłe swedeny, na żywo wyglądają dużo lepiej niż na fotkach z neta. Do tego Malawian nie uwydatnia kolorów ryb światłem! Przynajmniej widzisz co kupujesz. Wysłane z mojego Galaxy S III, za pomocą Tapatalk'a
olo666 Opublikowano 29 Stycznia 2013 #149 Opublikowano 29 Stycznia 2013 ...to faktycznie-potwierdzam...
MALAWIAN Opublikowano 2 Lutego 2013 #150 Opublikowano 2 Lutego 2013 Witam , poniżej fotka samca , robione telefonem ...
Rekomendowane odpowiedzi