Jeszcze raz membe deep
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Przez Vrzechu · Opublikowano
Tak jak napisał @TomekT, podeślij zdjęcia i wymiary szafki i będziemy oceniać No i podstawa to informacja o ile większe akwarium planujesz na niej postawić -
Przez TomekT · Opublikowano
Witaj. Rozumiem, że szafka ma blat większy, niż obecne akwarium, a nowe ma być takich wymiarów, jak szafka? Zrób zdjęcia otwartej szafki, napisz, czy ma pełne plecy, tzn. z płyty meblowej, bo jeśli z cienkiego HDF, to bym nie ryzykował większego zbiornika na niej. O ile większe akwarium planujesz? -
Przez 11jacek · Opublikowano
Hej, Mam w tej chwili akwarium słodkowodne z gupikami 100l. Stoi na szafce która była robiona jako komplet mebli do pokoju. Chciał bym kupić większe akwarium. Czy pomoże mi ktoś w ocenieniu wytrzymałości mojej szafki. Jeżeli ktoś był by chętny do pomocy to proszę napisać jakie informacje mam wysłać, zdjęcia w ocenie szafki. -
Przez Lucjan23 · Opublikowano
Finalnie zamówione u Jacek Stuś - Pielęgnice Afrykańskie - właśnie w drodze.... Jutro powinny być już w baniaczku u mnie.... Zamówione w sumie 40 sztuk: Chindongo saulosi Metriaclima estherae red red Pseudotropheus sp acei Luwala Iodotropheus sprengerae makokola red Od czegoś trzeba zacząć -
Przez Pikczer · Opublikowano
Witam, jeśli chodzi o "Kolcobrzuch" to około 2 lata temu brałem od nich ryby. Przyszły znacznie mniejsze, nie wyglądały na okazy zdrowia. Jedna była ewidentnie bardzo chora. Od razu wysyłałem zdjęcia etc. Efekt? Zerwali kontakt i tyle. Po dwóch latach ( reszta padła w ciągu tygodnia, dwóch) została mi jedna Aulonocara która miała być samcem, a obecnie już drugi raz nosi jajka. Brzydka, szara paskuda ale jestem sentymentalny więc niech sobie mieszka. Aaaa urosła do około 7cm przez 2 lata. Tak jak koledzy piszą. Spróbuj poszukać miejsca gdzie możesz zobaczyć ryby. Jak kupisz "tanio" to będziesz miał tanioche, byle jaką. Są mrozy i byłbym ostrożny z wysyłką. -
Przez Andrzej Głuszyca · Opublikowano
Kiedyś dokładnie taki zestaw miałem. Też polecam . -
Przez darianus · Opublikowano
Czerwone plamy na płetwach wyglądają na infekcję bakteryjną, która często jest wynikiem złych parametrów wody w akwarium ale u Ciebie woda jest luksusowa. -
Przez arbitro · Opublikowano
Ale masz jakąś teorię związaną z parametrami wody, czy tak po prostu pytasz? 🙂 Nieważne…. Choć nie spodziewałem się żadnej niespodzianki przy dojrzałym kilkuletnim akwarium z dwoma filtrami Ultramax 2000, ale z wlasnej ciekawości zrobiłem testy po raz pierwszy od około 4 lat pewnie, nie wiem na ile są wiarygodne bo termin ich ważności minął w 2022 😄 NO2 =0 NO3 między 10 a 20 -
Przez darianus · Opublikowano
Prośba jeszcze na odpowiedź na pierwsze pytanie 😉
-
-
Tematy
-
Grafiki
Rekomendowane odpowiedzi