Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak się zastanawiam na jakiej podstawie można stwierdzić czy OSI jest lepsze od JBL, Tropicala czy czegoś z Biedronki. Przeca pyszczaki zawsze i wszędzie są głodne, pochłoną każdy pokarm.

Opublikowano
Nie prowadziłem badań ale jednak wydaje mi się że jest to pokarm odbiegający poziomem od OSI czy NF a dorównujący naszemu Tropicalowi.

..to z czego wynika te Twoje "wydawanie się''? Ja np. też nie prowadziłem badań ale wydaje mi się można krzyżować neona z piranią. :P Jak masz pisać taki bzdurny post to oszczędź proszę czas innych forumowiczów wychodzących w ten temat. Pozdro

Opublikowano
Ja np. też nie prowadziłem badań ale wydaje mi się można krzyżować neona z piranią.

Jak masz pisać takie bzdury to oszczędź czas innych forumowiczów

Jak masz pisać taki bzdurny post to oszczędź proszę czas innych forumowiczów wychodzących w ten temat. Pozdro

No no ale widzę tu błysk intelektu tylko szkoda że nie umie sie to przelożyć na kulturę A może potrafisz napisać coś przydatnego dla innych ?????

Opublikowano

A co mi tam, włożę kij w mrowisko: Ja od kilku lat karmię głównie Tropicalem, ze względu na cenę. Miałem w swoim życiu już pomysły typu, że moje rybki to tylko na kawiorze (czytaj: najdroższy pokarm dla moich pysi) będą chowane.

Nic się nie zmieniło. Były i są tak samo głodne jak na Tropicalu a ich barwę zmieniają tylko nowe świetlówki.