Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem jak najbardziej tak. Dla porównania, Saulosi F1 takiej samej wielkości są do kupienia w jednym ze znanych sklepów za 8 zł sztuka.

A swoją drogą, może dopytać samego sprzedającego? ;) To, jeśli się nie mylę, jeden z użytkowników forum - paputek25.

[edit] Zanim zdążyłem napisać posta, zainteresowany już sam się wypowiedział :)

Opublikowano

A jakiej wielkości rybki bezpiecznie można przeprowadzić do nowego akwarium.

I jeszce pytanie czy wszystkie maluszki są po jednych rodzicach?

Opublikowano

do nowego ? jeżeli Ci chodzi pustego - nowo- założonego , to jak tylko zbiornik dojrzeje możesz i 1cm wpuścić ..a jeżeli Ci chodzi nowego, w sensie domku dla pysi, i pływają już w zbiorniku dorosłe ryby , to tak bezpiecznie 3 cm wpuścić .

Młode moje są po jednym ojczulku i kilku matek . Mam układ 1+4 ( w ostatnim czasie 3 samice jednocześnie inkubowały)

Opublikowano

To fajnie czy w takim przypadku jak jest jeden ojciec małych a kilka matek to mogą być z jednego źródła, w zbiorniku będzie tylko jeden gatunek, i nie wiem czy muszę brać z innego źródła czy mogą być wszystkie z jednego ojca i innnych mam.

Jak by nie patrzył to są kuzyni.

Opublikowano
To fajnie czy w takim przypadku jak jest jeden ojciec małych a kilka matek to mogą być z jednego źródła, w zbiorniku będzie tylko jeden gatunek, i nie wiem czy muszę brać z innego źródła czy mogą być wszystkie z jednego ojca i innnych mam. Jak by nie patrzył to są kuzyni.
Nie ma to większego znaczenia jeśli nie będziesz tego schematu powielał w nieskończoność ;)