Sir_Yaro Opublikowano 26 Maja 2012 Autor #11 Opublikowano 26 Maja 2012 Swego czasu rozwiązałem ten problem, poniżej link do fotek, jakie wtedy zrobiłem, może komuś się przyda. https://picasaweb.google.com/jimownia/Pudelko?authuser=0&authkey=Gv1sRgCNaJ352q4cza8gE&feat=directlink Bardzo mi sie podoba. Bede musiał pomyslec czy moje pudełko przelewowe da sie sensownie zmodyfikowac tak aby skorzystac z twojego pomysłu. Boję sie tylko, ze przy twoim rozwiazaniu cos moze u mnie sie zatykac... Ale musze pomyslec o tym na spokojnie...
jim Opublikowano 26 Maja 2012 #12 Opublikowano 26 Maja 2012 Są szanse: pojechaliśmy na tydzień na wakacje i red-red zakopał wlot wody piachem. Ojciec w długiej gumowej rękawicy rozbierał budowlę rybci.
makok Opublikowano 26 Maja 2012 #13 Opublikowano 26 Maja 2012 Fajne ale jak dla mnie za dużo gratów w akwa. Należy pamiętać ze to jest pudelko niejako w obudowie. Jeśli juz pudelko to wiecilbym w ścianie bocznej niż stosował te kolanka u góry - bezpieczniej i pewniej. Mialem tak w paletach. Szukajcie na youtube "overflow drilling glas ". :-)
jim Opublikowano 27 Maja 2012 #14 Opublikowano 27 Maja 2012 Dziura w ścianie bocznej = staw w pokoju. -- Ale znalazłem oszołoma... [ame] [/ame]
Sir_Yaro Opublikowano 27 Maja 2012 Autor #15 Opublikowano 27 Maja 2012 Dziura w ścianie bocznej = staw w pokoju. Nieeee.... Jesli tylko porzadnie i ostroznie sie to zrobi to bedze OK.
makok Opublikowano 28 Maja 2012 #16 Opublikowano 28 Maja 2012 Dziura w ścianie bocznej = staw w pokoju. jaki staw? daj spokój... miałem jawną kopię tego: zrobioną z zaślepki do radia samochodowego (bo czarne i miękki plastik) przez prawie dwa lata i żadnego problemu nie było
Rekomendowane odpowiedzi