jaculkinek Opublikowano 13 Marca 2012 #1 Opublikowano 13 Marca 2012 Mam pytanie czy saulosi , maylandia red red, pseudotropheus acei mogą dostawać makaron gotowany taki z lubelli świderki
kunta Opublikowano 13 Marca 2012 #2 Opublikowano 13 Marca 2012 Pewnie że mogą. Nie wiem tylko czy Lubella będzie im odpowiadała ale raczej tak.
piotrek3 Opublikowano 16 Marca 2012 #3 Opublikowano 16 Marca 2012 Czy jakieś gatunki nie mogą jeść wynalzków typu makaron, płatki owsiane?
yaro Opublikowano 18 Marca 2012 #4 Opublikowano 18 Marca 2012 wszystko zależy od częstości podawania takiego pokarmu. Mięsożercy jak dostana raz na jakiś czas to im nie zaszkodzi ale zbyt często to już nie za dobrze, raz na tydzień niewielka ilość makaronu - roślinożercom też nie zaszkodzi.
dzem3 Opublikowano 19 Marca 2012 #5 Opublikowano 19 Marca 2012 mam pytanie gdyż jeżeli jesteśmy w stanie na rynku kupić w pełni zbilansowane pokarmy dla naszych ryb to po co kombinować z makaronem itd itp?
eljot Opublikowano 20 Marca 2012 #8 Opublikowano 20 Marca 2012 ale co nie ma sensu? Podawanie klusków itp. wynalazków, jeszcze trochę a będą pytania czy się można z yello podzielić schabowym
dzem3 Opublikowano 20 Marca 2012 #9 Opublikowano 20 Marca 2012 Podawanie klusków itp. wynalazków, jeszcze trochę a będą pytania czy się można z yello podzielić schabowym Dokładnie wystarczy że sami jemy te wszystkie "E-..."
Rekomendowane odpowiedzi