Ksiaze_Kluska Opublikowano 19 Stycznia 2012 #1 Opublikowano 19 Stycznia 2012 czy copadichromisy sa podatne na krzyzowki? chodzi mi o taka mozliwosc miedzy borleyi a trewavasae?
Piter73 Opublikowano 19 Stycznia 2012 #2 Opublikowano 19 Stycznia 2012 czy copadichromisy sa podatne na krzyzowki? chodzi mi o taka mozliwosc miedzy borleyi a trewavasae? Bardzo możliwe choć ja osobiście się z tym nie spotkałem..Z braku samic jednego gatunku być może samiec się zainteresować drugimi...
Ksiaze_Kluska Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor #3 Opublikowano 20 Stycznia 2012 zakladam oczywiscie dogodny rozklad plci Konings nic o tym nie wspomina a wrecz zaleca trzymanie wielu gatunkow w jednym zbiorniku...
Piter73 Opublikowano 20 Stycznia 2012 #4 Opublikowano 20 Stycznia 2012 zakladam oczywiscie dogodny rozklad plci Konings nic o tym nie wspomina a wrecz zaleca trzymanie wielu gatunkow w jednym zbiorniku... Tylko ale w jak wielkim zbiorniku??? Konings o;k ale każdy powinien zbierać własną wiedzę na podstawie swoich doświadczeń..Z "malawi" jest tak,że potrafi zaskakiwać i każdego dnia daję nam lekcje pokory..Moje zdanie jest w tej kwestii takie ,że bardzo możliwa jest ich krzyżówka ..pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi