Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dodam ze rok temu wykluly mi sie tez blade mlode(zlikwidowalem je) byly jeszcze bledsze niz te co mam teraz, byly po innych rodzicach-ojciec kupiony w sklepie zoolog. a mamuska na gieldzie wroclawskiej-chlopak byl 5lat starszy od swej dziewczyny;) - rozny wiek rozne miejsce zakupu - wiec raczej nie spokrewnione ze soba a mlode blade jak sciana

Opublikowano
Tą historię propaguje Adek Konings a z nim nie koniecznie będę polemizował (chyba że co do wielkości akwa;))
Stary dobry Adek,najlepsze jego książki do dziś nie przetłumaczono na nasz język.Ciekawe czemu?Tego nie wiem bo powinni..
Opublikowano
dodam ze rok temu wykluly mi sie tez blade mlode(zlikwidowalem je) byly jeszcze bledsze niz te co mam teraz, byly po innych rodzicach-ojciec kupiony w sklepie zoolog. a mamuska na gieldzie wroclawskiej-chlopak byl 5lat starszy od swej dziewczyny;) - rozny wiek rozne miejsce zakupu - wiec raczej nie spokrewnione ze soba a mlode blade jak sciana

Dobra rada jeśli kupować ryby to u renomowanego hodowcy nie handlarza na giełdzie chyba,że dobrze go znasz i często u niego bywasz...:)

--

Też;)

Ładna mordka:)Ja ostatnio miałem boksera ale starość Go dopadła..:(

Opublikowano
Stary dobry Adek,najlepsze jego książki do dziś nie przetłumaczono na nasz język.Ciekawe czemu?Tego nie wiem bi powinni..
Akurat to przetłumaczyli:) polecam "Magazyn Akwarium" nr 9/210

------

Tekst nie zawiera lokowania produktu :):)

Opublikowano

Dobra rada jeśli kupować ryby to u renomowanego hodowcy nie handlarza na giełdzie chyba,że dobrze go znasz i często u niego bywasz...

-- a znasz takiego renomowanego hodowce z wrocka albo najblizszej okolicy?

Opublikowano

no dobrze ale jak mam odroznic rasowe od nie rasowych? czym sie roznia jezeli roznica wychodzi dopiero po tarle i to na mlodych widac?

--

hej kolego pyszczaki to nie psy zeby okreslac rasowosc, chesz powiedziec ze moje redy to bastardy? watpie, bo niby z jakim gatunkiem zmieszane?