Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fire red, jest dla mnie niesamowitą rybcią dlatego starałem się ja "upchnąc" w haremi 1-3 do mojej obsady ;)

@Piter73 Mógłbyś mi wysłac jakie dokładnie masz podłoże ?

Opublikowano
Wynik selektywnej hodowli jest tworem ludzkich rąk nie natury...
No ale nieporównywalnie mniejszy niż mieszanie w genach lub krzyżówki :). Ale ponawiam pytanie, czy masz jakieś potwierdzone źródło, bo tu było kilka dyskusji na temat corali ale bez ostatecznego rozstrzygnięcia.
Opublikowano

Upchnij aulonocary dragony są lepiej wybarwione ale układ 2/3 będzie lepszy samce będą konkurować ze sobą co wpłynie na ich wybarwienie i zaloty do samic:)A co do podłoża to mam kolegę w pewnej firmie we Wrocławiu i mam od niego specjalnie oczyszczany mechanicznie rzeczny piasek takiego nigdzie raczej się nie kupi. Ja stawiam od lat na niego z dobrym skutkiem:)

--

Potwierdzenie na pochodzenie "corala" jest w publikacjach ale wszystkie lepsze wydania na temat malawi raczej nie w naszym ojczystym języku są....:(

Opublikowano
Potwierdzenie na pochodzenie "corala" jest w publikacjach ale wszystkie lepsze wydania na temat malawi raczej nie w naszym ojczystym języku są....
No niestety , a pamiętasz może gdzie o tym pisali?
Opublikowano

Powiem Wam,że saulosi straciło na urodzie bo większość sprzedawanych i hodowanych w Polsce dawno straciło czystość gatunku przez wychów wtórny niestety..

Opublikowano
Powiem Wam,że saulosi straciło na urodzie bo większość sprzedawanych i hodowanych w Polsce dawno straciło czystość gatunku przez wychów wt
No coraz więcej widzi się dziwolągów w kratkę ;)
Opublikowano

Aulonocara fire fish Red Dragon to pełna nazwa handlowa tej ryby.Jak będziesz je mieć to daj znać napisze Ci czym karmić żeby były pięknie wybarwione:)

--

Do tego te dziwolągi mają większą agresje..;(Niestety wielu ludzi co uważają się akwarystami ma niewiele z tym wspólnego.