Skocz do zawartości

Cenzura na tym forum!!! 2

Czy na tym forum panuje cenzura ?  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Czy na tym forum panuje cenzura ?

• TAK
      17
    • NIE
      21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem w regulaminie nie ureguluje się wszystkich kwestii i trybu postępowania w każdej sytuacji. Poza tym użytkownicy mogą w odmienny sposób interpretować poszczególne zapisy, a moderatorzy inaczej postrzegać wydźwięk wypowiedzi forumowicza.

Ja akurat osobiście przychylam się do opinii Sławka, że Nasze forum jest moderowane w sposób bardzo delikatny.

Z takich wniosków racjonalizatorskich, które można byłoby wpisać do regulaminu to obowiązek przywitania się nowego użytkownika w specjalnie utworzonym w tym celu wątku. Niestety dość często obserwuje się takie przypadki, że nowy użytkownik forum w pierwszym poście od razu "przechodzi do rzeczy" nie bacząc na to, że dobre wychowywanie nakazuje się przywitać.

Jeśli zaś chodzi o posty o tzw. kontrowersyjnych treściach to można byłoby utworzyć odrębny dział np. Kosz, do którego tego rodzaju śmieci byłyby wrzucane, a możliwość przeglądania tych treści odbywałoby się na własną odpowiedzialność forumowiczów

pozdrawiam

Opublikowano
Moim skromnym zdaniem w regulaminie nie ureguluje się wszystkich kwestii i trybu postępowania w każdej sytuacji. Poza tym użytkownicy mogą w odmienny sposób interpretować poszczególne zapisy, a moderatorzy inaczej postrzegać wydźwięk wypowiedzi forumowicza.

Ja akurat osobiście przychylam się do opinii Sławka, że Nasze forum jest moderowane w sposób bardzo delikatny.

Z takich wniosków racjonalizatorskich, które można byłoby wpisać do regulaminu to obowiązek przywitania się nowego użytkownika w specjalnie utworzonym w tym celu wątku. Niestety dość często obserwuje się takie przypadki, że nowy użytkownik forum w pierwszym poście od razu "przechodzi do rzeczy" nie bacząc na to, że dobre wychowywanie nakazuje się przywitać.

Jeśli zaś chodzi o posty o tzw. kontrowersyjnych treściach to można byłoby utworzyć odrębny dział np. Kosz, do którego tego rodzaju śmieci byłyby wrzucane, a możliwość przeglądania tych treści odbywałoby się na własną odpowiedzialność forumowiczów

pozdrawiam

To by był chyba największy dział na forum .

Ciekawe czy te wasze posty ( śmieci ) by się pomieściły .

W innych działach by było pusto ....

Opublikowano
To by był chyba największy dział na forum .

Ciekawe czy te wasze posty ( śmieci ) by się pomieściły .

W innych działach by było pusto ....

Chyba idzie odwilż i pogoda się będzie zmieniać, bo co poniektórzy się uaktywniają po dłuższej przerwie.....

Jeżeli Kolego tak cierpisz z powodu niskiego poziomu jakie to forum w Twojej ocenie prezentuje, to ja po prostu sugeruję tu nie zaglądać.

Opublikowano
Jeżeli Kolego tak cierpisz z powodu niskiego poziomu jakie to forum w Twojej ocenie prezentuje, to ja po prostu sugeruję tu nie zaglądać.

Popieram!

Zróbcie z tym człowiekiem w końcu porządek..please...

...

Nie zauważyłem wpisu Twojego Sławek...wiekie dzięki :)

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.