Perez666 Opublikowano 31 Stycznia 2012 #31 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Tylko pokarmy mięsne podawaj raz na tydzień, ze względu na stricte roślinożerców którymi są demasoni i hongi. Ja bym dążył do mi.n haremów oprócz demasoni których ze 12 musiałoby być. PS. pokarmy Tropicala sobie daruj, nie grzeszą jakością Koniec OT.
Piter73 Opublikowano 31 Stycznia 2012 #32 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Tylko pokarmy mięsne podawaj raz na tydzień, ze względu na stricte roślinożerców którymi są demasoni i hongi. Ja bym dążył do mi.n haremów oprócz demasoni których ze 12 musiałoby być. PS. pokarmy Tropicala sobie daruj, nie grzeszą jakością Koniec OT. Perez mam dziwne przeczucie ,że masz interes proponując pewne pokarmy... Rozczarowało mnie te miejsce ...Zapomina tu wielu ,że jest dla tych początkujących a nie odwrotnie...Te chowanie się za awatarami itd. jest śmieszne mimo wszystko ...Ukrywa tu wielu prawdziwe swoje oblicze i poglądy....Krytykuje i ośmiesza bo tylko na tyle stać a wiedza mizerna..Makok ,Eljot trzymajcie się,jesteście o.k:)
Perez666 Opublikowano 31 Stycznia 2012 #33 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Piter właśnie wszyscy mają wrażenie, że ty handlujesz Tropicalem bo nikt inny tego nie poleca bo jest to poprostu słabiutki pokarm. Co do wiedzy - proponujesz karmić mięsem hongi, widocznie nie zdając sobie sprawy z tego, że to stricte roślinożercy... Nie kumam o co ci biega z tymi avatarami... Piszesz o dzieleniu się wiedzą, my jakoś się nią dzielimy na forum a ty tylko doradzisz na pw,mejl...pw...mejl
eljot Opublikowano 31 Stycznia 2012 #34 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Te chowanie się za awatarami itd. jest śmieszne mimo wszystkoMój avatar jest w zgodzie z nockiem Podobno jak kogoś nie ma na fb to nie istnieje więc wychodzi na to że jestem bytem wirtualnym i nie możesz mnie zobaczyć. Tak na serio Jak chcesz koniecznie zobaczyć foty klubowiczów to już pewnie masz taką możliwość poszukaj w galerii. (dział tylko dla klubowiczów) Przepraszam za OT
muras13 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor #35 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Spokojnie Panowie. Czyli hongi i interruptus 1+5, a demasoni stadko ok. 10 rybek (ile samców docelowo ?) Dzięki za odp.
eljot Opublikowano 31 Stycznia 2012 #36 Opublikowano 31 Stycznia 2012 demasoni stadko ok. 10 rybek (ile samców docelowo ?) Demony same to sobie ustalą
Perez666 Opublikowano 31 Stycznia 2012 #37 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Czyli z membe zrezygnowałeś? Jeśli tak to zmniejsz liczbę samic hongi i dołóż demonów
muras13 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor #38 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Z membe deep zrezygnowałem Perez ze względu na odżywanie. Demasony, hongi i interruptus to roślinożercy więc nie trzeba mieszać, chodz szczerze to bardziej podoba mi sie membe deep, i pod względem wyglądu i chyba również troszkę mniej agresywny gat. od interruptusa.
cactus Opublikowano 31 Stycznia 2012 #39 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Membe deep to też roślinożerca więc z tego powodu nie musisz z z nich rezygnować.
muras13 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor #40 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Oooo A myślałem że musi trochę mięcha dostawać. A jak sprawa z agresją ? Też taki bandzior jak interruptus ? Demony i hongi swoje za płetwami mają, a gdyby jeszcze do tego dorzucić interruptusa to strach pomyśleć:shock: . Więc chyba membe deep był by lepszy pod tym względem ?
Rekomendowane odpowiedzi