muras13 Opublikowano 6 Grudnia 2011 #1 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Witam Wszystkich Od kilku dni szukam sobie na necie 3- ego gatunku do mojej 375. Na chwilę obecną jest to p.demasoni i l.hongi sweden. No i z tym ostatnim mam problem. Szukam roślinożercy w kolorze innym niz te 2 gatunki czyli pewnie coś żółtego. Nie chcę redów i caeruleusów. Możecie coś doradzić ? Z góry dziękuję za odpowiedz i pozdrawiam
Post_Mortem Opublikowano 6 Grudnia 2011 #2 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Zapewne będzie iskrzyć, ale czy myślałeś może o Melanochromis johannii ? A tak na marginesie to Labidochromis caeruleus nie byłby dobrym wyborem z uwagi na upodobania troficzne. pozdrawiam
muras13 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor #3 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Brałem pod uwagę johanni, maślałem też nad aurorą yellow. Jakieś inne sugestie?
muras13 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor #5 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Miał ktoś z Was P.flavus ? Ładna rybka tylko nie wiem czy rewolucji w akwa by nie robiła ? A co powiecie na hajomaylandi jako trzeci gatunek. Ubarwienie żółtawo błekitne hmmm....
muras13 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor #7 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Myślisz Eljot ? Nie będzie za dużych zgrzytów w akwa ? Ale nie spróbujesz to sie nie dowiesz
eljot Opublikowano 9 Grudnia 2011 #8 Opublikowano 9 Grudnia 2011 Demasony zajmą się sobą a hongi z hajomaylandi powinny się dogadać ---------------- Hajomaylandi powinny dostawać trochę miecha na co wrażliwe są demony, ale IMHO takie skorupki jak dafnia czy oczlik, powinny zadowolić obie strony.
muras13 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Autor #9 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Witam ponownie Mam jeszcze jedną propozycję: Metriclima zebra gold kawanga - pod względem żywieniowym odpowiada tylko nie wiem co na to hongi i demasoni ? Co myślicie?
eljot Opublikowano 13 Grudnia 2011 #10 Opublikowano 13 Grudnia 2011 Metriclima zebra gold kawanga będzie rządzić w baniaku:). Powinno być ok ale jak nie spróbujesz to się nie dowiesz
Rekomendowane odpowiedzi