Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko pokarmy mięsne podawaj raz na tydzień, ze względu na stricte roślinożerców którymi są demasoni i hongi.

Ja bym dążył do mi.n haremów oprócz demasoni których ze 12 musiałoby być.

PS. pokarmy Tropicala sobie daruj, nie grzeszą jakością ;)

Koniec OT.

Opublikowano
Tylko pokarmy mięsne podawaj raz na tydzień, ze względu na stricte roślinożerców którymi są demasoni i hongi.

Ja bym dążył do mi.n haremów oprócz demasoni których ze 12 musiałoby być.

PS. pokarmy Tropicala sobie daruj, nie grzeszą jakością ;)

Koniec OT.

Perez mam dziwne przeczucie ,że masz interes proponując pewne pokarmy... Rozczarowało mnie te miejsce ...Zapomina tu wielu ,że jest dla tych początkujących a nie odwrotnie...Te chowanie się za awatarami itd. jest śmieszne mimo wszystko ...Ukrywa tu wielu prawdziwe swoje oblicze i poglądy....Krytykuje i ośmiesza bo tylko na tyle stać a wiedza mizerna..Makok ,Eljot trzymajcie się,jesteście o.k:)

Opublikowano

Piter właśnie wszyscy mają wrażenie, że ty handlujesz Tropicalem bo nikt inny tego nie poleca bo jest to poprostu słabiutki pokarm.

Co do wiedzy - proponujesz karmić mięsem hongi, widocznie nie zdając sobie sprawy z tego, że to stricte roślinożercy...

Nie kumam o co ci biega z tymi avatarami...

Piszesz o dzieleniu się wiedzą, my jakoś się nią dzielimy na forum a ty tylko doradzisz na pw,mejl...pw...mejl :P

Opublikowano
Te chowanie się za awatarami itd. jest śmieszne mimo wszystko
Mój avatar jest w zgodzie z nockiem ;) Podobno jak kogoś nie ma na fb to nie istnieje więc wychodzi na to że jestem bytem wirtualnym i nie możesz mnie zobaczyć:mrgreen:.

Tak na serio

Jak chcesz koniecznie zobaczyć foty klubowiczów to już pewnie masz taką możliwość poszukaj w galerii. (dział tylko dla klubowiczów)

Przepraszam za OT

Opublikowano

Z membe deep zrezygnowałem Perez ze względu na odżywanie.

Demasony, hongi i interruptus to roślinożercy więc nie trzeba mieszać, chodz szczerze to bardziej podoba mi sie membe deep, i pod względem wyglądu i chyba również troszkę mniej agresywny gat. od interruptusa.

Opublikowano

Oooo

A myślałem że musi trochę mięcha dostawać.

A jak sprawa z agresją ? Też taki bandzior jak interruptus ?

Demony i hongi swoje za płetwami mają, a gdyby jeszcze do tego dorzucić interruptusa to strach pomyśleć:shock: .

Więc chyba membe deep był by lepszy pod tym względem ?