Skocz do zawartości

O.S.I. Spirulina Flakes, gratisowe probki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja także dziękuję ... dziś rybki dostały wafelka na szybę - najmocniejszy w stadzie po umożliwieniu spróbowania innym potem nie chciał się dzielić

chyba zjadły do końca bo resztek nie znalazłem

Opublikowano

Wielkie dzięki za próbki cały czas karmie moje rybki spiruliną ale na żadną nie reagowały tak jak na tą! Bardzo im smakuje i z pewnością zamówię więcej!

Dziękuje i pozdrawiam

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, oprocz probek mamy TYLKO dla Klubu Malawi specjalna oferta , wazna do konca kwietnia. Zestaw startowy O.S.I. Spirulina platki 30gr + O.S.I. Spirulina granulat 95 gr kosztuje wraz z przesylka pocztowa : 45 PLN . Zestaw startowy O.S.I. Cichlid platki 30gr + O.S.I. Cichlid granulat 95gr wraz z przesylka pocztowa : 35 PLN.

Pozdrawiam

Monika Wisz

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja też już dostałem przesyłkę:D rybki powiem brzydko jadły aż miło (może dlatego że wczoraj głodówka była:P )ale ogólnie widać że im smakowało bo nic nie wypluwały;)

Pozdrawiam i dziękuje

Przypominam, że nasze forum czytają także niepełnoletni, więc proszę używać kulturalnych słów.

Gorol.

Opublikowano

Przesylka doszla blyskawicznie. Super. A pisze dopiero teraz zeby opisac doswiadczenia w karmieniu rybek. Ktore jednak nie sa jakos bardzo obszerne poniewaz ryby zjadly pokarm rownie blyskawicznie, tymbardziej ze troche dalam koledze ktory hoduje pyszczaki. W obu przypadkach pokarm zostal wrecz pochloniety. Wiecej spostrzezen nie zdarzylam uchwycic.

Swoja droga szkoda ze nie wysyla pani pokarmu testowego typowo miesnego. Nie wiem na ktory sie zdecydowac i czy miesny osi jest rownie dobry jak ich spirulina.

Wiecie czy gdzies mozna zdobyc takie probki?

Jedno jest pewne - duze brawa dla pani Moniki, za to co robi powinna otrzymac jakas nagrode. Pozdrawiam