Skocz do zawartości

O.S.I. Spirulina Flakes, gratisowe probki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po kilku karmieniach już wiem że wafersy nie dla mnie...

za to płatki super, a jeśli tej jakości byłyby też tabsy to dla mnie super...

pozdrawiam

Opublikowano

Wafersy też nie dla mnie. Ryby co prawda biją się o nie ale strasznie brudzą wodę (robi się szaro-mleczna), a i nie wszystkie sobie skubną prawo dżungli:p(wam też brudzi?). Ale za to płatki mistrzostwo świata. Rybcie źrą aż miło:D .

Opublikowano

Próbki dotarły i do mnie, dziękuję.

Wafersy dają rade gdy je się połamie na mniejsze kawałeczki. Całe pastyle gdy poleżą i je rybka szarpnie to się robi spora mgiełka (zmętnia wodę)

Opublikowano

Do mnie również dotarły. Dziękuję.

Zgadzam się z kolegami że wafersy wodę trochę brudzą (rybom pewnie to nie przeszkadza bo się zabijają o nie), płatki za to mistrzostwo.

Opublikowano

Witam,

dokladam wprawdzie probke O.S.I. Spirulina Waffers , ale to nie jest pokarm w pierwszej kolejnosci dedykowany roslinozercom z Malawi. Podstawowe pokarmy dla roslinozercow z Malawi to O.S.I. Spirulina platki oraz O.S.I. Spirulina granulat. Granulat tonaco / plywajace , po namoczeniu nie pachnie ujemnie :-)

Niestety nie mam aktualnie gratisowych probek pokarmow dedykowanych miesozercom : O.S.I. Cichlid platki i granulat , oraz O.S.I. Brine Shrimp platki i wybarwiajace ( np Aulonocary ) O.S.I. Vivid Color. Wszystkie pokarmy z dodatkiem enzymow trawiennych - jest to unikalna cecha pokarmow O.S.I. Wszystkie tez Made in USA. Jezeli ktos chce jeszcze otrzymac bezplatnie probke Spiruliny , prosze na privat. Wysylac bede pod koniec tygodnia

Pozdrawiam

Monika Wisz

Opublikowano

szkoda, ja bm przetestował coś dla mięsożerców, bo około grudnia skończy mi się podstawowy naturefood premium S i rozglądam sie za podstawowym pokarmem... :)

ale w spirulinę się u Was zaopatrzę, bo nawet widać różnicę w strukturze płatków - ekstra