makok Opublikowano 12 Października 2011 Autor #31 Opublikowano 12 Października 2011 No stelaż konkret a w negocjacjach ze spawaczami zastosowałeś opcję drelichową jaką?? to jakis żargon, albo ja już zmęczony dzisiaj stówkę za zespawanie i pomalowanie podkładową... tylko trzeba szukac "normalnego" spawacza, a nie jakichś magików
eljot Opublikowano 12 Października 2011 #32 Opublikowano 12 Października 2011 Oj chyba masz sklerozę i nie pamiętasz rozmowy na czacie, albo za dużo piwa było Chodziło o ubranie drelichowe aby spawacz brał cię za swojaka z chudym portfelem
makok Opublikowano 12 Października 2011 Autor #33 Opublikowano 12 Października 2011 Oj chyba masz sklerozę i nie pamiętasz rozmowy na czacie, albo za dużo piwa było Chodziło o ubranie drelichowe aby spawacz brał cię za swojaka z chudym portfelem aa ubranie pamiętam... nie skojarzyłem z okresleniem taaak ubranie zadziałało - a że przewoziłem stal w plecaku ze stelażem na rowerze to sądzili że biedak nawet nie ma fury
makok Opublikowano 15 Października 2011 Autor #34 Opublikowano 15 Października 2011 czekam na szyby - jutro klejenie
aarset Opublikowano 15 Października 2011 #35 Opublikowano 15 Października 2011 czekam na szyby - jutro klejenie Nie klej w niedzielę, to zły znak:mrgreen:
makok Opublikowano 15 Października 2011 Autor #36 Opublikowano 15 Października 2011 szyby już przyjechały jak twierdzi szklarz, są lekko odżelazowione - wygrzebał takie tafle - coś między zwykłym flat a opti... zwykle nie wierze zapewnieniom tego typu, ale w sumie widać to po krawędziach - są o wiele mniej zielone niż inne szyby które mam czy jest takie szkło?? czy ulegam iluzji?
kunta Opublikowano 15 Października 2011 #37 Opublikowano 15 Października 2011 Wierz że taki są to będą - może nawet pod Opti podejdą Przy dobrej wyobraźni to i wodą mineralną można się naje*ać.
makok Opublikowano 16 Października 2011 Autor #38 Opublikowano 16 Października 2011 jutro wieczorem kleimy -- Rozpocząłem od pocięcia szyb - zastosowałem wszystkie sztuczki w temacie cięcia szyb 10mm, które są ważne aby dobrze przyciąć szyby. Korzystałem z wiedzy tego Pana, bo to najlepszy kompaktowy manual ciecia szyb, dostepny w necie: Efekt (sklejone dno) jest taki: Teraz czekam na wsparcie - za chwile lecimy dalej
kunta Opublikowano 16 Października 2011 #40 Opublikowano 16 Października 2011 Czemu ten wąski pasek dałeś na koniec? Nie lepiej było go w środek wrzucić??
Rekomendowane odpowiedzi