Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pseudotropheus demasoni; Labidochromis sp. hongi red top, to typowi roślinożercy w przeciwieństwie do Labidochromis Caeruleus, Cynotilapia sp. Mbamba Mphanga Rocks. Takie połączenia zawsze będą ze szkodą dla którejś ze stron. Poczekaj na odpowiedź z Tan Malu i zobaczysz z czego możesz wybrać :)

Opublikowano

Akwa to standard 200/60/60 ?

Jeśli tak to możesz wpuścić do 35 ryb(dorosłe) da to 17-18 l na sztukę, a więc "na granicy".

Pewnie któryś gatunek chciałbyś mieć wielosamcowo, a więc znajdzie się miejsce na ok.6 gatunków.

Opublikowano

TAK AKWARIUM TO STANDARD 200X60X60 wezmę wszystkie uwagi do siebie i będę się ich trzymał . Co diety ryb to są w opisie jako roślinożerne i wszystkożerne np caeruleus. Dostałem listę z Tan-Mal jest imponująca jednak WF to masakra cenowa , Zadowolę się F1 F2 może jeden gatunek WF dla podniesienia samooceny ;-) Jeśli ktoś ma ochotę przejrzeć to mogę podesłać bo tu się nie da wkleić ( jest w pliku ).

Opublikowano

Z tym yelowkiem to kilka sporów na forum w naszej bazie ryb figuruje jako wszystko zjem ;-) sklep fajny i raczej tańszy lecz nie mam połączenia bezpośredniego ;-( a się przejechać to trochę daleko z 5 stówek będzie do tan malu mam około 150 km i też mogą wysłać konduktorską.