Cobi Opublikowano 4 Marca 2007 #1 Opublikowano 4 Marca 2007 Witam, czy ktoś z używających może podać mniej więcej wysokość tych filtrów? Szukałem wszędzie, ale znalazłem tylko wysokość Fluvala 4. Pozdrawiam
milc Opublikowano 4 Marca 2007 #2 Opublikowano 4 Marca 2007 Fluval 3+ ma jakieś 26 cm. Też się dziwię, że większość producentów czy sprzedawców uznaje wysokość za nieistotny parametr. Może dla paletkarzy przy zbiornikach 70-80 cm wysokości faktycznie nie jest to ważne, ale dla nas, gdzie na przykład zbiornik 250x60x40 jest całkiem sensowny, i owszem. milc
kamillo Opublikowano 4 Marca 2007 #3 Opublikowano 4 Marca 2007 Według mojej miarki "trójeczka" ma 23 cm
Cobi Opublikowano 4 Marca 2007 Autor #4 Opublikowano 4 Marca 2007 No dzięki wam:) hmm Kamillo to wolałbym Twoja miarę łatwiej do aqwa wejdzie:P może ktoś jeszcze dorzuci pomiar? wyciągniemy średnią a ma ktoś Fluvala 2? btw co sądzicie o cenie tego Fluvala? czy ktoś widzi tam to uszkodzenie? bo ja sie nie rozeznaje :oops: http://www.allegro.pl/item170457563_okazja_filtr_wewnetrzny_fluval_3_tanio_.html
lebovski Opublikowano 4 Marca 2007 #5 Opublikowano 4 Marca 2007 już raz się o to pytałeś kolego Cobi http://forum.klub-malawi.pl/viewtopic.p ... highlight= tu była odpowiedź; a na tym zdjęciu to ktoś paluchem pokazuje na jakieś pekniecie chyba - to tylko z pozoru może byc okazja, ale dużo kasy nie ryzykujesz pozdrawiam - Radek Tomalak
Cobi Opublikowano 4 Marca 2007 Autor #6 Opublikowano 4 Marca 2007 oo god dejm faktycznie :oops: a coś mi tak w głowie świtało, ale starość nie radość w każdym razie dziękuje pozdrawiam
Mjunszajn Opublikowano 5 Marca 2007 #7 Opublikowano 5 Marca 2007 W dodatku to stary model . Nie produkuja ich chyba od czterech-pięciu lat i sądze ,że nikt miarodajnie ci wysokości tego filtra nie poda . Moim zdaniem nie warto . Ma metalowy trzpień , którego nigdzie nie dostaniesz ,a jest pewnie wyrobiony setnie i hałasuje jak stado pawianów w czasie godów . Jak doliczysz wysyłke i ewentualne naprawy ,zmiany wypełnien to okaże się ,że cena jest zblizona do przecietnego filtra wewnętrznego .
Rekomendowane odpowiedzi