destorions Opublikowano 5 Czerwca 2011 #1 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Cześć Zobaczyłem dziś że 10 na 20ryb mają atrapy a następne 10 ich nie mają. Czy u samic są atrapy jajowe? głownie mi chodzi o jacoferinga,calico oraz maisoni
Perez666 Opublikowano 5 Czerwca 2011 #2 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Atrapy nie są wyznacznikiem płci. głownie mi chodzi o jacoferinga Co to? Chodzi o A.jacobfreibergi?
slawek gorol Opublikowano 5 Czerwca 2011 #3 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Czyżby kontynuacja wątku ? Szybciej dobrniesz do celu wklajając foty tu http://galeria.klub-malawi.pl/categories.php?cat_id=8 Ale to kątem pomocy
destorions Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor #4 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Nie bd. dawać fotek ponieważ zaraz je ktoś usunie-aparat zgubiony,a telefon tylko 5mpx z czego w cale nie umiem się nim obsługiwać w kwestii robienia fotek. Tak chodzi mi o jaco...coś tam ,Aha, mam jeszcze jedno pytanie, czy aulonocara fire fish na początku (jak jest młoda,do 4cm) ma kropki ma łaty (jak krowa lub aulonocara calico) na ciele które potem znikają,czy to po prostu aulonocara calico red ?
Rekomendowane odpowiedzi